• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nipt Plus Firmasından Fetal Dna Sonucu Bekleyenler

NewMamaa

Doğdu Güneşim 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
5.361
10.070
178
Merhabalar kızlar, tek tek kim yaptırdı diye yorumlarda bulmak zor ye konu açtım. Fetal Dna testi için Nipt Plus firmasında yaptıranlar bu başlıkta bilgi verirse test verip bekleyenler için bilgi ve kolaylık olur.

Ben 21 şubat salı günü verdim. Hala bekliyorum:) sonuç maille size de gelecek doktora da gidecek dediler bakalım bekliyoruz

Merhaba benim 15.02de verdiğim sonuç bugün çıktı, daha erken çıkanları da duydum. Herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah🌸

ben yurtdışında yaptırdım 7 iş günü içerisinde çıkıyor demişlerdi. benim doktorum alakasız olduğu için 1 ay sonrasında ancak öğrenebilmiştim. ayrıntılı genetik hastalıklar ve cinsiyeti belli oluyor. bence herkesin yaptırması gereken bir test. inş sizinkiler de sorunsuz şekilde sonuçlanmış olur.

ben yurtdışında yaptırdım 7 iş günü içerisinde çıkıyor demişlerdi. benim doktorum alakasız olduğu için 1 ay sonrasında ancak öğrenebilmiştim. ayrıntılı genetik hastalıklar ve cinsiyeti belli oluyor. bence herkesin yaptırması gereken bir test. inş sizinkiler de sorunsuz şekilde sonuçlanmış olur.
İnşallah herkes hayırlı sonuçlar alırlar

Ben de ayın 24unde yaptırdım sonuç bekliyorum.insallah sonuçlar temiz olur. Rabb'im yardımcımız olsun 🙌

Çok şükür sonuçlarımı bugün aldım ve yüksek risk saptanmamıştır dendi
Ultrason bulgularım da iyi oldukça uzun baktı doktorumuz 16 haftalık olmamıza rağmen 40 dakika surdu ayrıntılı ultrason gibi
Cinsiyetimiz de ultrason ve fetal DNA eşleşti kesinleşti
Darısı bekleyen herkese bundan sonra 21.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim
İnşallah sürecimiz olumlu devam eder .

Kızlar selam bu test en geç hangi haftaya kadar yaptırılabiliyor acaba bilginiz var mı zaman kısıtlaması var mı?

Kızlar selam bu test en geç hangi haftaya kadar yaptırılabiliyor acaba bilginiz var mı zaman kısıtlaması var mı?
10 dan başlıyor diyorlar ama ne kadar geç olursa o kadar çok gen geçiyormuş anne kanına.. 11 de 12 de alıyorlar devamını bilmiyorum

Merhabalar ne kadarsa yaptırdınız acaba ücreti neydi ve hangi hastanede yapıldı yorumlarda pek bulamadım size sormak istedim

Ücret dolar yada euro üzerinden olduğu için değişiyor kura göre. Firmaya sorarsınız onu. Hastane değil gelip evden alıyorlar kanı onlar. Laboratuvara götürüyorlar

Merhaba mesajlarınızı takip etmeye çalıştım bu firma ile ilgili sorun yasadiniz mi tam olarak anlayamadım.. şimdi bizde fetal dna için bu firma ile konuştuk Özlem Hanım ile aklımıza yattı ama size sormak istedim yine..

Merhaba mesajlarınızı takip etmeye çalıştım bu firma ile ilgili sorun yasadiniz mi tam olarak anlayamadım.. şimdi bizde fetal dna için bu firma ile konuştuk Özlem Hanım ile aklımıza yattı ama size sormak istedim yine..
Firma ile ilgili sorun yaşamadık güzel bilgilendirdiler

Merhaba, bende aynı firmaya 29 Nisan tarihinde kan verdim. Sonuç bize düştüğünde cinsiyet orada yazıyor mu yoksa doktora mı bilgi veriyorlar acaba ?

Merhaba, bende aynı firmaya 29 Nisan tarihinde kan verdim. Sonuç bize düştüğünde cinsiyet orada yazıyor mu yoksa doktora mı bilgi veriyorlar acaba ?
Orda yazmıyor cinsiyet türkiyede yasak çünkü. Doktora söylüyorlar. Doktor isterse siz söylüyor

Back