Merhabalar genital akıntı ve kötü koku problemlerinden şikayetçiyim. Üstelik temizliğe çok dikkat etmeme rağmen yine de kötü kokudan kurtulamıyorum. Her gün iç çamaşırımı değiştiriyorum. Sürekli genital bölgemi temiz tutuyorum. Tüy vs de yok. Ama kötü kokudan ve akıntıdan kurtulamıyorum. Günlük ped kullanıyordum ama zararlıymış havasız kaldığı için. Kullanmayınca da iç çamaşırım batıyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Biraz araştırma yaptım ve nioli yağının tüm sorunları çözdüğünü öğrendim. Daha önce de uzun süreli sistit problemi yaşamıştı. Bu yağı internetten satın aldım henüz kargoda. Ama tam olarak nasıl kullanıldığını çözemedim. İç çamaşıra birkaç damla diyorlar ama iz vs bir şey yapmaz mı? Kullanan varsa yazabilir mi? Bazı kişiler de iç çamaşıra damlatılmasının zararlı olduğunu söylüyor kafam karıştı. Kullanıp bu problemi artık yaşamayanlar yazarsa çok iyi olur
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Nioli Yağı Kullanımı
- Konu Sahibi prensesye
- Başlangıç Tarihi