• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nina ricci nina

nemesis00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
100
9
96
34
Samsun
arkadaslar bu parfümü deneyen kullanan warmı?
lütfen görüşlerinizi paylasın.almayı düsünüyorumda.

NinaRicciNinaW.jpg
Canim bu parfüm cilek gibi pamuk seker gibi kokar seker kokusu sevenler icin mükemmek bir kokudur.

evet ben kullandim,guzeldir,kokusu da kaliyor.ben bugun lacoste pink aldim,o da guzel bence....kokusuna istersen bi bak

Ben almadımm ama bu kokuyaa çokk güzell benimm çokk hoşuma gittii
Almayıı düşündüğümm parfümlerden biridee bu canımm yaz için ideall

evet ben kullandim,guzeldir,kokusu da kaliyor.ben bugun lacoste pink aldim,o da guzel bence....kokusuna istersen bi bak

Sendemii adanalısınn 01 yazmışsında canımm
lacosto nasıll sende kalıcıı oldumuuu
ben bir ara bunaa takmıştımmm yanii
okadar hoşumaa gitti ama kalıcıı değil gibii geldii bende

kurban olam sizlere yazın agır olur bu koku kışın sürün emi benım gibim yazın edp olanlara tahammül edemeyenlerı de düşünün

ben de var hiç kalıcı değil 5 günde şişenin yarısından fazlası bitti.değil tenim de kıyafetlerim de bile kalmadı.kokusu güzel ama kalıcı olmayınca işkenceye dönüyor.. :sm_confused:

kurban olam sizlere yazın agır olur bu koku kışın sürün emi benım gibim yazın edp olanlara tahammül edemeyenlerı de düşünün

kışş parfümüüü bu canımm bakk bilmiyordumm öğrenmişş oldummmm
ama banaa hafifii kokuu gelmiştimdeee

ben de kullanıyorum hem de 3. şişem sanırım. hem kalıcı hem de söylendiği kadar ağır bir parfüm değil bence. ben yazın da ara ara kullanıyorum.

SONBAHARDA ILK KEZ DENEDIM VE HARIKAYDI KAÇ DOLUM ŞİŞE HARCADIM BILMIYORUM AMA DAVİDOF ECHODEN sonra en beğendıgım parfum nına ricci nına gecen sevılde gördüm ındırımlı 112 tl yeorjınalını aldım çok hafıf ınsanı rahatlatan bır koku ve hoş :))

bu parfüm kış parfümü değil, aksine tam bir yaz parfümü... kışın kendini belli etmez bile ki kalıcılığı yaz için bile idare eder seviyede

şekerli olduğundan herkes kış parfümü diye düşünüyor ama escada magnetism gibi ağır bir şeker kokusu yokk ki... bana pamuk şekerden ziyade elma şekeri gibi geliyor kokusu üzerime bir iki fıss yapıp gün boyu kokusunu aldığımda oldu kalmadığını düşündüğüm anda oldu çözemedim bende tam...:75:

Kızlar bence yaz kokusu kış kokusu diye ayırmayın çünkü herkesin burnu birbirinden farklı.Size hafif gelen başkasına ağır gelebiliyor. Bence önemli olan kokuyu sevmek,az sıkıldığında bile kalıcı olabilmesi.

Back