Hiç kullanmadım ama bu markanın yerli üretim olduğunu duymuştum. Kaset testler genelde doğru çıkıyor regl geçtiyse yarın kan verirsiniz.Merhaba arkadaşlar test yapmam lazım ama bugün eczanede nimo marka test vardı alıp pozitifi doğru çıkan oldu mu acaba? Yaşadığım yer küçük nöbetçi eczanede de bu vardı. Gebeliğini bu test ile öğrenen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim
3 günüm var kan verdim bekliyorumHiç kullanmadım ama bu markanın yerli üretim olduğunu duymuştum. Kaset testler genelde doğru çıkıyor regl geçtiyse yarın kan verirsiniz.
Sonuç ne çıktı acaba?Merhaba arkadaşlar test yapmam lazım ama bugün eczanede nimo marka test vardı alıp pozitifi doğru çıkan oldu mu acaba? Yaşadığım yer küçük nöbetçi eczanede de bu vardı. Gebeliğini bu test ile öğrenen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim
Test pozitif çıktı ama kanda negatif malesefSonuç ne çıktı acaba?
Merhaba adet oldunuz mu bende şimdi nimo test yaptım silik çizgi çıktı daTest pozitif çıktı ama kanda negatif malesef
Selamlar sizin kanda ne çıktı bu gün bende eczaneden aldım yarın sabah yapacağım öylesine adını yazayım dedim şaşkınım sabah test yapıp öğlene anca kan vermeyi düşünüyorum ama süprize hazır değilimMerhaba adet oldunuz mu bende şimdi nimo test yaptım silik çizgi çıktı da
Galiba bu testi duyan eden yok
İnşallah gerçek pozitiftir benim yalancı pozitif çıkmışto malesefAynı marka testle yaptım 10 saniye içinde 2. Çizgi çıktı
İnşallah gerçek pozitiftir benim yalancı pozitif çıkmışto malesef
İnşallah gerçek pozitiftir benim yalancı pozitif çıkmışto malesef
Benimde kanda negatif çıkmıştı maalesefSelamlar sizin kanda ne çıktı bu gün bende eczaneden aldım yarın sabah yapacağım öylesine adını yazayım dedim şaşkınım sabah test yapıp öğlene anca kan vermeyi düşünüyorum ama süprize hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?