Nilüferleri salonuma taşıdım...(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
salonumda masanın üstüne ne koysam beğenmiyordum sonra aklıma bu fikir geldi.koçtaşa gittim geniş bir borcam kase,dekoratif kum,dekoratif renkli taşlar ve birde yüzen nilüfer aldım..kasenin dibine önce kumları koydum sonra taşları sıraladım..üzerini suyla doldurdum ve son olarakta nilüferimi yerleştirdim..salonum bu küçük detay sayesinde hem canlandı hem de kaloriferden dolayı kuruyan havası birden nemlenmiş oldu..yaniiiiiii

koçtaş a gidiyorum evimi çok seviyorum..opuyorumnanaktan

documents1n.jpg

documents.jpg

aaaa çok güzel olmuş şimdi o lotus gerçek mi yani

çok teşekkür ederm hülyacığm..çiçek yüzen nilüfer koçtaştan..a.s.

Cok hos.Iyi fikir oldu benim icin de.Bende bir bakayim,belki bende yaparim.
Güle güle kullan.

çok sevindim beğenmene azerim..mutlaka çok daha iyisini yaparsın tatlım sen..opuyorumnanaktan

çok güzel bir süsleme olmuş
hoş bir hava katmıştır

gerçekten öyle çok hoş oldu..kendi yaptığın birşey her zaman daha özel oluyor öyle değilmi..
satılanlar herkeste var oysa bunlar bizim fikrimizi ve ruhumuzu taşıyorlar..opuyorumnanaktan

Aaaaa çok şaşırdım...Benim ruhumdansın demekki.kaydirigubbakcemile5 hihoyyytBen bunu geçen yıl yapmıştım,hala orta sehbamda duruyor.Ama benim cam kasem çok büyük,sanki minik bir havuz gibi.3 tane nilüferim var.Ben sizlere bir fikir daha vereyim arkadaşlar.Ben ayrıca yüzen mumlar da koyuyorum.Loş ortamda müthiş görünüyorlar yakınca.(yüzen mum bulamazsanız metal içindeki minik mumlar da yüzüyorlar ben denedim)

Aaaaa çok şaşırdım...Benim ruhumdansın demekki.kaydirigubbakcemile5 hihoyyytBen bunu geçen yıl yapmıştım,hala orta sehbamda duruyor.Ama benim cam kasem çok büyük,sanki minik bir havuz gibi.3 tane nilüferim var.Ben sizlere bir fikir daha vereyim arkadaşlar.Ben ayrıca yüzen mumlar da koyuyorum.Loş ortamda müthiş görünüyorlar yakınca.(yüzen mum bulamazsanız metal içindeki minik mumlar da yüzüyorlar ben denedim)

evet çok iyi fikir mumlarda cnm..ayrıca ben birde yüzen küçük şirin kurbağalar görmüştüm ama bunu yapacağım zaman aradım bulamadım o da şirin duruyor..opuyorumnanaktan

çok hoş olmuş yaaa.. eee şimdi bu yüzen nilüfer gerçek çiçek mi yapma mı cnm? yapma gibi duruyo sanki ama CADIARZU

bu arada su da yüzen minik kurbağalardan herhangi bir yerde gören oldumu arkadaşlar yakın zamanda?? ben onlardan istiyorum ama bir türlü bulamadım..

canım bende çok beğendim emeğine sağlık.
mumlar daha önce aklıma gelmişti ama böyle nilüferli olarak ilk gördüm

canım bende çok beğendim emeğine sağlık.
mumlar daha önce aklıma gelmişti ama böyle nilüferli olarak ilk gördüm

teşekkürler tatlım..bir de minik kurbağalar oluyordu yüzen ben onlardan arıyorum ama bulamadım..sen hiç gördünmü bahsettiğim gibi birşey biryerlerde??opuyorumnanaktan

Canım,bir de şu aklıma geldi.Bazı züccaciyelerde oluyor: nasıl anlatsam bilmiyorum...mercimek kadar yuvarlak,renkli şeyler,boncuk gibi..Bunları suya koyduğunda şişip büyüyorlar ve çocukların oynadığı misketler gibi büyüyorlar.Dekorasyon için..belli bir adı yok.Ben de çok şaşırmıştım dükkanda görünce ve aldım birkaç paket,fiyatı da çok uygun.3 lira falan.

Canım,bir de şu aklıma geldi.Bazı züccaciyelerde oluyor: nasıl anlatsam bilmiyorum...mercimek kadar yuvarlak,renkli şeyler,boncuk gibi..Bunları suya koyduğunda şişip büyüyorlar ve çocukların oynadığı misketler gibi büyüyorlar.Dekorasyon için..belli bir adı yok.Ben de çok şaşırmıştım dükkanda görünce ve aldım birkaç paket,fiyatı da çok uygun.3 lira falan.

evet bizde almıştık onlardan her renk doldurduk bir akvaryum fanusa..sonra su ilave etmeyi unuttuk kurudu onlar küçüldü yine..sonra kızım dağıtmaya başlayınca vazgeçtik..hoştular ama onlarda evet.. 1 liraya almıştım poşetini ben..

Bu kurbaga dedigin canli minyatür kurbagami Pinarcim,yoksa süs esyasi falanmi :kedi:

Yapmis oldugun cok güzel eline emegine saglik,gecenlerdede bir avize yapmistin onuda biryerde gördüm ama hatirlamiyorum nerdeydi...oda cok güzel Tasarlanmisti eline emegine saglik...

Bu kurbaga dedigin canli minyatür kurbagami Pinarcim,yoksa süs esyasi falanmi :kedi:

Yapmis oldugun cok güzel eline emegine saglik,gecenlerdede bir avize yapmistin onuda biryerde gördüm ama hatirlamiyorum nerdeydi...oda cok güzel Tasarlanmisti eline emegine saglik...

canım o kurbağa böyle köpük gibi bir maddeden yapıyorlar..suyun üstünde yüzüyor hafif olduğu için ama çok önce görmüştüm şimdi aradım bulamadım...onu soruyordum..avize de buradaydı buraya eklemiştim yani..yengemin avizesini güzelleştirdik..şimdi de oturma oasındakine leopar desenli birşeyler düşünüyorum ama bakalım..araştırmadayım hala...kocaman öpüyorum tatlım güzel yorumun için teşekkürler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X