Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

SALONDA BEKLERKEN

ıLK SOLDAN
TEYZEM, ANNEM, TEYZEM, DAYIMIN EŞı YENGEM

Allahim mutlulugunuzu daim etsin,bi yastikta kocatsin,neseniz hic eksilmesin iyisallah,canim:Saruboceq:a.s.

Allahim mutlulugunuzu daim etsin,bi yastikta kocatsin,neseniz hic eksilmesin iyisallah,canim:Saruboceq:a.s.

çok sağol canım çok güzel dileklerde bulunmuşsun... seninde herşey gönünce olsun

Düğüne kdar bekleyeyim birşey yazmayayım dedim ama yok tutamadım kendimi peri gibi olmuşsun canım Allah mutluğunuzu eksik etmesin bir ömür mutlu olursunuz işallah

17.10.2008 KINA GECEM

1.ELBİSEM (HALAM ALDI)

Son düzenleme:
Düğüne kdar bekleyeyim birşey yazmayayım dedim ama yok tutamadım kendimi peri gibi olmuşsun canım Allah mutluğunuzu eksik etmesin bir ömür mutlu olursunuz işallah

çok sağol canım çok mutlu olsun o senin güzelliğin....
ozamanda yorum yazarsın belki diğerlerini beğenmezsin ozamanda yorumlarınızı beklerim...

2.ELBİSEM (KAYINVALİDEM ALDI)

Son düzenleme:
çok güzel olmuşsun canım. çokda yakışmışsınız.. Allah ömür boyu mutlu mesut etsin inşallahh

herşey mükemmel hayırlı ugurlu olsun
ama yüzüklerin oldugu tepsiye bayıldım çok harika maşallah diyelim nazar değmesin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…