Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Tatlım öncelikle resim benim için çok önemli bu tüm beni tanıyanlar bildiğinden herkes eline fotograf makinasını almış çekmiş o kadar çok resim varki tahmin dahi edemezsin ama çok güzel birşey ogün heyeceandan anlayamamıştım çoğu duyguyu şimdi resimlere bakıp anlayabiliyorum iyiki resim ve video var yani... darısı başına umarım seninde herşey gönlünce olur... annem için ayrı teşekkür ederim...

Rabbim size mutluluklar versin tüm resimlere baktım :)
Herşey gönlünüzce olsun :)

bukadar resmı koymussun usenmeden tebrk ederım ve tesekkur ederım canım .gercekten bana cogu konuda yardımcı oldun ..resımlerınde,sende cok seker ,guzelsınız..allah sevdklerıne ve esıne bagıslasın seni..mutlulugun bozulmasın hıc.

sağol tatlım valla hiç üşenmedim çünkü bende bekarken çok resimlere baktım başkalarının oyüzden bu tarz hazırlık yapanlerın durumunu anladığımdan koydum fikir olsun diye... darısı başına seninde herşey gönlünce olsun

amin canım benımde az kaldı bayramdan sonra hayrlısyla...2 yıl mısan 4 yıl beraberlıkten sonra nıhayett-tatlicadiarzu- bu arda evınde muazzam .cok cok guzel.

her ayrıntına da bayıldım canm allah bozmasn mutlulugnuzu...süper olmuş resmen...umarım benmde böle istedgm gibi olur herşey opuyorumnanaktan
nazar degmez inş :))

bir ömür boyu mutluluklar niltoncum, benim düğünüme 2 hafta kaldı. Resimlerine bakmak çok iyi geldi bana. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..a.s. bebişlerinizinde fotoğraflarını görmek dileği ile

maşallah hepsi çok güzel. senin bohçalarının içi de bir servet kadardı ve çok ince bir zevkle alınmış eşyalar vardı. Ağzının tadı bozulmasın

bir ömür boyu mutluluklar niltoncum, benim düğünüme 2 hafta kaldı. Resimlerine bakmak çok iyi geldi bana. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..a.s. bebişlerinizinde fotoğraflarını görmek dileği ile

yorumun için çok teşekkürler... senide tebrik ederim hayatım inşallah 2 hafta sonra senin resimlerine de bakarız inşallah... bebek işi de Yüce Rabbim öncelikle çok isteyipde olmayanlara versin canım bizede 2-3 sene sonra inşallah hayırlısıyla

maşallah hepsi çok güzel. senin bohçalarının içi de bir servet kadardı ve çok ince bir zevkle alınmış eşyalar vardı. Ağzının tadı bozulmasın

sağol canım benim darısı başına seninde herşey gönlünce olsun

yeni gördüm resimleri
bayıldım bayıldım hepsi çok güzel
bütün ayrıntılar düşünülmüş
birbirinize de çok yakışmışınız
mutluluklar dilerim tatlım

yeni gördüm resimleri
bayıldım bayıldım hepsi çok güzel
bütün ayrıntılar düşünülmüş
birbirinize de çok yakışmışınız
mutluluklar dilerim tatlım

çok sağol şekerim seninde herşey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…