her kare birbirinden güzel ve her anı ölümsüzleştirmek süper fikir
fotoğraf çekinmeyi sevmeyen biri olarak hoşuma gitti hepsine hayran hayran baktım :)
sözün, nişanın, nikahın, düğünün herşeyin mükemmel olmuş eşinle çok yakışmışsnız. Mutluluğunuz daim olsun
babanın kuşak bağladığı fotoğraf da benimde gözlerim doldubirde annenin kıyafetleri çok hoş a.s.
tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım a.s.
Rabbim size mutluluklar versin tüm resimlere baktım :)
Herşey gönlünüzce olsun :)
bukadar resmı koymussun usenmeden tebrk ederım ve tesekkur ederım canım .gercekten bana cogu konuda yardımcı oldun ..resımlerınde,sende cok seker ,guzelsınız..allah sevdklerıne ve esıne bagıslasın seni..mutlulugun bozulmasın hıc.
Allah mutluluğunuzu daim etsin
sağol tatlım valla hiç üşenmedim çünkü bende bekarken çok resimlere baktım başkalarının oyüzden bu tarz hazırlık yapanlerın durumunu anladığımdan koydum fikir olsun diye... darısı başına seninde herşey gönlünce olsun
her ayrıntına da bayıldım canm allah bozmasn mutlulugnuzu...süper olmuş resmen...umarım benmde böle istedgm gibi olur herşey opuyorumnanaktan
nazar degmez inş :))
bir ömür boyu mutluluklar niltoncum, benim düğünüme 2 hafta kaldı. Resimlerine bakmak çok iyi geldi bana. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..a.s. bebişlerinizinde fotoğraflarını görmek dileği ile
maşallah hepsi çok güzel. senin bohçalarının içi de bir servet kadardı ve çok ince bir zevkle alınmış eşyalar vardı. Ağzının tadı bozulmasın
kaderiniz bu güzel karelerden daha güzel olsun.ömür boyu mutluluklar..
Allah mesut etsin,bi yastikta kocayin,,bir omur boyu mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan
yeni gördüm resimleri
bayıldım bayıldım hepsi çok güzel
bütün ayrıntılar düşünülmüş
birbirinize de çok yakışmışınız
mutluluklar dilerim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?