Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

masallah canim ya ,ne guzel bastan sona kadar eklemisin resimleri, hepsi birbirinden guzeldi
allahim insallah omur boyu etsin mutlulugunu

Resimlerinize çok büyük bir keyifle baktım. Her şeyiniz ayrı güzel olmuş. Sormadan geçemeyeceğim, siz nerelisiniz, kınadaki kırmızı kıyefetler ve nikahtaki bozuk paralar çok değişik geldi de:)

Resimlerinize çok büyük bir keyifle baktım. Her şeyiniz ayrı güzel olmuş. Sormadan geçemeyeceğim, siz nerelisiniz, kınadaki kırmızı kıyefetler ve nikahtaki bozuk paralar çok değişik geldi de:)

canım ben tekirdağlıyım bizim köyde kınada kırmızı atlas giyilir nikahdada erkek tarafı kız aldık diye para ve şeker atar ama erkek tarafı bilmediğinden annemle ben yapmıştık...

resimlerin bu kadar ayrıntılı olmasına bayıldım.sizinle beraber oradaymış gibi oldum valla.çok güzeller.Allah mesut etsin.

cnmm nekadar hoş yaa her anı ölümsüzleştirmesin.. sanki süper bi aşk filmi izledim... hep mutlu olun inşşşa.s.

cnmm nekadar hoş yaa her anı ölümsüzleştirmesin.. sanki süper bi aşk filmi izledim... hep mutlu olun inşşşa.s.

öncelikle darısı başına tatlım çok güzel yazmışsın sağol... seninde herşey gönlünce olsun

resımlerıne bakarken duygulandım..henuz evlenmedım ama sankı o an gelmış gıbı oldum Allah agzınızın tadını bozmasın.dıde bısı merak ettım baban kurdelayı baglarken 3 kes sokmuşsun ya bunun bı anlamı mı var neden öle yaptın...yada ölemı yapılmalı bızım buralarda yapılmazda...

her kare birbirinden güzel ve her anı ölümsüzleştirmek süper fikir
fotoğraf çekinmeyi sevmeyen biri olarak hoşuma gitti hepsine hayran hayran baktım :)
sözün, nişanın, nikahın, düğünün herşeyin mükemmel olmuş eşinle çok yakışmışsnız. Mutluluğunuz daim olsun
babanın kuşak bağladığı fotoğraf da benimde gözlerim doldu birde annenin kıyafetleri çok hoş a.s.
tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım a.s.

sağol canım darısı başına. bizde kuşak bağlama öyle olur baba bağlar istediğin birşey varmı kızım diye sorar kız canınızım sağlığı der ve söker aynı işlem 3 kere olur adet ama neden bende bilmiyorum hatta düğün günü ailemle kahvaltı ettikden sonra annem babamla bana prova yaptırdı fakat o an kurdale değilde espirisine üçlü priz kablosu bağladı ben söktüm ve gülüştük hatta ağlayacağım aklıma gelmezdi ama gerçekten iş ciddiye binince ağlanıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…