- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.721
evet 3yıla yakın oldu öğreneli.önceleri çok korktum ağladım siyan ettim.ama her yolu denedim tedavi için.en sonunda dokttorlarımın kararıyla ameliyat oldunm 1.5 yıl olacak.iyiyim şu anAynı durumu yaşayan biri varmi diye çok aradımburdaymissin
Evet veriyor ölsem de doğurcam ben çocuğumu dedi gayet de sağlıklı doğurdu abla iş kurdu şuan işi öyle büyüdü ki anlatamam tedavisini de oldu iyi şimdi maşallahben de iyiyim.derdi veren Allah dermanını da verir.üzülmesin
Ben de böyle dermiyim acaba.evet 3yıla yakın oldu öğreneli.önceleri çok korktum ağladım siyan ettim.ama her yolu denedim tedavi için.en sonunda dokttorlarımın kararıyla ameliyat oldunm 1.5 yıl olacak.iyiyim şu an
dersin tabiki.benimki çok riskli bir ameliyattı ama bak yaşıyorum sapasağlamım.sen de iyileşeceksin hiç korkmaBen de böyle dermiyim acaba.
Kendimi alıştırmam lazım. Mecburum. Daha riskleri bilmiyorum. Hersey belirsiz benim için. İki hafta sonra belli olucakdersin tabiki.benimki çok riskli bir ameliyattı ama bak yaşıyorum sapasağlamım.sen de iyileşeceksin hiç korkma
geç oldu şimdi.yarın bana yazın ben her şeyi anlatırım size.tekrar çok geçmiş olsun.güçlü olun hepsi düzelecek merak etmeyinKendimi alıştırmam lazım. Mecburum. Daha riskleri bilmiyorum. Hersey belirsiz benim için. İki hafta sonra belli olucak
Çok sağol iyi gecelergeç oldu şimdi.yarın bana yazın ben her şeyi anlatırım size.tekrar çok geçmiş olsun.güçlü olun hepsi düzelecek merak etmeyin
Dersin canım neden demeyesin benim bir tanıdığım hamile iken öğrendi gözünü etkileyen yerde tümör olduğunu çocuğu doğurursan ölürsün dediler ne pahasına olursa olsun doğurcam dedi şuan gayet sağlıklı kaç yıldır geçti üzerinden iyileşeli bir iş kurdu eşiyle ve büyüdülerBen de böyle dermiyim acaba.
Geçem bizim burdada sokaklarda gezen satıcılar olur ya gelmişti 5 tl diye bağorıyordu ama bizimkiler neden 9a sattı bilmemBu hafta 4 tü
Yasminko evde biraz işlerim var akşam 9 dan sonra müsaitim ne istersen sorabilirsin bana. Tekrar geçmiş olsunÇok sağol iyi geceler
İlk bakınca çıplak sandım ama badi giyinmiş
Sana da çok büyük geçmiş olsunYasminko evde biraz işlerim var akşam 9 dan sonra müsaitim ne istersen sorabilirsin bana. Tekrar geçmiş olsun
Bende öyle sanmıştımİlk bakınca çıplak sandım ama badi giyinmiş
Ellerine sağlık canım bir sürü iş yapmışsınGünaydın canlarımm
9da kalktım
Kahvaltı hazırlanıp yapıldı eşi biraz alışveriş için gönderdim
Aldıklarını yerleştirdim
Bulaşıkları topladım
Bulaşk makinesi çalışıyor
Çamaşır mak çalışıyor.
evi topladım
Yemeğim var yanına bi ilave yapıcam.
Birazdan kitaplık almıştık onu kurucaz
Ahahah eşekte hoşaf görmek ilk defa duyuyorum kız eşek hoşafyan ne anlar diye duymuştum daEllerine sağlık canım bir sürü iş yapmışsın
Biz de kitaplığımızı kendimiz kurmuştuk çok zevkliydi kolay gelsin size deeşimden biraz fırça yemiştim şöyle yap şöyleee eşekte hoşaf gördün mü sen demişti
Bilmiyorum ki belki de öyle demiştir baya oluyor 2 sene önceydi ben de azcık ortalığı toplayım atarım kitaplığın resmini koçtaştan almıştık son 1 adet kalmıştıAhahah eşekte hoşaf görmek ilk defa duyuyorum kız eşek hoşafyan ne anlar diye duymuştum daEşinin dediğii iyi bişey galiba ona göre dimi
Kesin bende yerim dur bakalım
Biraz insanlar uyansın diye bekliyorz pazar günü erken saatte ses yapmayalım dedik