- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.880
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.621
Niye abooo çektin kızAsıl sana aboovv:))
Bak bakalım içine sinen yer vardır mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye abooo çektin kızAsıl sana aboovv:))
Bak bakalım içine sinen yer vardır mutlaka.
Neye çektiğimi unutmuşumNiye abooo çektin kız
Erkencisin canım günaydınNeye çektiğimi unutmuşum
Jiletingoya
Günaydın canım. Bizde böyle kuzu belirliyor saatleri.:))Erkencisin canım günaydın
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu avm daha tehlikeli değil mi kızz. Neyse dokunmayın biyere bari :) 2 maske takın.Ev toplandı 1 makina çamaşır asıldı mutfak toplandı oda halısı fırçalandı parkeler silindi şimdi ailecek alışveriş merkezine gidiyoruz evin dekorasyonuna bişeyler almayı planlıyoruz umarım güzel indirimler vardır
Otoparkı görsen açık alanda zor yer bulduk yok yok kalabalık olmayan yere girdik Ikea baya kalabalık görünüyordu girmedik Koçtaşa girdik çok insan yoktuBu ne perhiz bu ne lahana turşusu avm daha tehlikeli değil mi kızz. Neyse dokunmayın biyere bari :) 2 maske takın.
Almadık canım TV ünitesini değiştirmeyi düşünüyorduk ölçülerimize uyan model beğenemedik eniştem mobilyacı yaptıracağız sanırım Ikea ya giremedik yoğunluk var diyeSlmlar günlük tatlı bildirimimi yapmaya geldim şaka şaka bugün tatlı kurabiye vs. Yapmadım. Birazdan fırında kestane pişireceğim
Niloya neler aldın
Hamarat niloşDaha şimdi oturdum kahvemi içiyorum gelince mutfakta yerleştirilecekleri yerleştirdim. Salon lavabo wc çıkışı silindi lavabolar ovuldu çeşmeler parlatıldı
Evde olunca yapıyoruz işte canım napalım gezme yok bişey yok teşekkür ederim sen nasıl oldunHamarat niloş
İdare ediyorum da, bayağı hastalandım dünden beri, boğazım ağrıyordu o biraz iyi, akıntım var boğazımda o biraz öksürük yapıyor, burnum tıkalı başım ağrıyor :)) corona değilimdir diye düşünüyorum eğer olursam zaten evde olup corona olan tek insan diye tarihe geçerim. Eşimde evde çünkü aylardır. Sadece arada markete çıkıyoruz.Evde olunca yapıyoruz işte canım napalım gezme yok bişey yok teşekkür ederim sen nasıl oldun
Boğazlarım benim de yanıyor artık korona gelecek korkusunu düşünmek istemiyorum aylardır hep bunu düşündük korkmaktan başka birşey geçmedi elimize bazen dışarıya çıkıyorum önlemlerimi alıyorum olursa da artık Allahtan evde dura dura da sıkılıyorum bunun biteceği de yokİdare ediyorum da, bayağı hastalandım dünden beri, boğazım ağrıyordu o biraz iyi, akıntım var boğazımda o biraz öksürük yapıyor, burnum tıkalı başım ağrıyor :)) corona değilimdir diye düşünüyorum eğer olursam zaten evde olup corona olan tek insan diye tarihe geçerim. Eşimde evde çünkü aylardır. Sadece arada markete çıkıyoruz.