🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ev toplandı 1 makina çamaşır asıldı mutfak toplandı oda halısı fırçalandı parkeler silindi şimdi ailecek alışveriş merkezine gidiyoruz evin dekorasyonuna bişeyler almayı planlıyoruz umarım güzel indirimler vardır :KK68:

Ev toplandı 1 makina çamaşır asıldı mutfak toplandı oda halısı fırçalandı parkeler silindi şimdi ailecek alışveriş merkezine gidiyoruz evin dekorasyonuna bişeyler almayı planlıyoruz umarım güzel indirimler vardır :KK68:
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu😂😂 avm daha tehlikeli değil mi kızz. Neyse dokunmayın biyere bari :) 2 maske takın.

Slmlar günlük tatlı bildirimimi yapmaya geldim 🤣 şaka şaka bugün tatlı kurabiye vs. Yapmadım. Birazdan fırında kestane pişireceğim 🙈

Niloya neler aldın 😃
Almadık canım TV ünitesini değiştirmeyi düşünüyorduk ölçülerimize uyan model beğenemedik eniştem mobilyacı yaptıracağız sanırım Ikea ya giremedik yoğunluk var diye

Bizde de kestane var 😁

Tatlı bildirimi yapmayım yine tahinli bişey var 😂ama bu sefer hazır

Etkinliğini gördüm nasıl birşey o öyle 😁

Bu akşam yemek eşimdendi restorandan paket yaptırdık yarın akşam mantı yapayım mı sana dedim :KK48: hazır mantı sevmez ben de evde bayadır yapmıyordum

Evde olunca yapıyoruz işte canım napalım gezme yok bişey yok teşekkür ederim 🥰 sen nasıl oldun
İdare ediyorum da, bayağı hastalandım dünden beri, boğazım ağrıyordu o biraz iyi, akıntım var boğazımda o biraz öksürük yapıyor, burnum tıkalı başım ağrıyor :)) corona değilimdir diye düşünüyorum eğer olursam zaten evde olup corona olan tek insan diye tarihe geçerim. Eşimde evde çünkü aylardır. Sadece arada markete çıkıyoruz.

İdare ediyorum da, bayağı hastalandım dünden beri, boğazım ağrıyordu o biraz iyi, akıntım var boğazımda o biraz öksürük yapıyor, burnum tıkalı başım ağrıyor :)) corona değilimdir diye düşünüyorum eğer olursam zaten evde olup corona olan tek insan diye tarihe geçerim. Eşimde evde çünkü aylardır. Sadece arada markete çıkıyoruz.
Boğazlarım benim de yanıyor artık korona gelecek korkusunu düşünmek istemiyorum aylardır hep bunu düşündük korkmaktan başka birşey geçmedi elimize bazen dışarıya çıkıyorum önlemlerimi alıyorum olursa da artık Allahtan evde dura dura da sıkılıyorum bunun biteceği de yok

X