- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.601
Ben giderim malum evde kendim halledemiyorum ağda işini. O değişiklikten bende istiyorum bakalım. Hijyene dikkat edip kurallara riayet eden biyerse gidebilirsin bence.Bugün içimden kuaföre gitmek geçiyor ama korkuyorum püf risk alıp gitsem mi bilemedim saçlarıma da değişiklik yapmak istiyorum Esra Erola bayadır bakmıyordum saçlarını gördüm müthiş olmuş tam istediğim gibi
Uyuduk da memeye kalktık canım. Ahh şu cebe bakmadan yatsamm geri
Şu süreçte gidiyor musun peki ağdayaBen giderim malum evde kendim halledemiyorum ağda işini. O değişiklikten bende istiyorum bakalım. Hijyene dikkat edip kurallara riayet eden biyerse gidebilirsin bence.
Ben daha uyumadım birazdan uyurum uyuyup uyandın yani öyle miUyuduk da memeye kalktık canım. Ahh şu cebe bakmadan yatsamm geri
Gittim gidiyorum da canım. Kendisi için de risk. Çalışmalarına izin verdikleri sürece gittim. Biraz uzun ara ile mesela 1.5 ayda 2 ayda bir gittim.Şu süreçte gidiyor musun peki ağdaya
Yakın temas var ya pek güvenemiyorum ama biraz sıkıldım değişiklik istiyorum
Aynen canım uyudum uyandım sen daha uyumamışsınBen daha uyumadım birazdan uyurum uyuyup uyandın yani öyle mi
Kız 1.5 2 ayda ağdaya gittin aboooGittim gidiyorum da canım. Kendisi için de risk. Çalışmalarına izin verdikleri sürece gittim. Biraz uzun ara ile mesela 1.5 ayda 2 ayda bir gittim.Hem maske hem siperlik kullanıyor. Titiz de kendisi. İçerde maksimum 2 kişi oluyor. Güveniyorum. Babası da şeker hastası olduğundan kat kat dikkat ediyorlar.
Ay tüh sesi de kısmamışım tey allamm@sonmaviay on Instagram: "Eğlenmek en çokda size yakışıyor iyiki varsiniz 🤩💃🏼🕺💃🏼🕺 gunaydin hayirli sabahlar 🤗 sağlıklı huzurlu bereketli günler olsun insallah 🤲😇 @son.maviay @tusemania @03mehmettaspinar"
134K likes, 3,452 comments - son.maviay on December 29, 2020: "Eğlenmek en çokda size yakışıyor iyiki varsiniz 🤩💃🏼🕺💃🏼🕺 gunaydin hayirli sabahlar 🤗 sağlıklı huzurlu bereketli günler olsun insallah 🤲😇 @son.maviay @tusemania @03mehmettaspinar".www.instagram.com
Şuandaki halim ne güldüm ya
Hee benim geç uzarKız 1.5 2 ayda ağdaya gittin abooo
Kalkıp oynayasım geldi kulaklıkla şarkı dinliyordumAy tüh sesi de kısmamışım tey allamm
Aman iyi bari yoksa Allah muhafazaHee benim geç uzar
Allah keyfini daim etsin canım:)))Kalkıp oynayasım geldi kulaklıkla şarkı dinliyordum
Sen nasıl hallediyorsun. Şimdi gitcen mi gitmicen mi? Saça yani:)Aman iyi bari yoksa Allah muhafaza
Amin hepimizin canımAllah keyfini daim etsin canım:)))
JiletingoSen nasıl hallediyorsun. Şimdi gitcen mi gitmicen mi? Saça yani:)
Asıl sana aboovv:))Jiletingosaça bakıcam ya nereye gideyim diye taktım ben kafaya boyatmayı