- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.581
Sağol canım bugün ne yapıyoruz bakalım tarif kız kurabiye ertesi gün daha güzel oldu akşam sıcak tatmıştımÖğlen makarna yedik sadece. Salçalı sosisli:)
Akşama da köfte çıkarttım bakalım. Sadece o yetermi bilemedim. Ben hep açım ya
Kuzu uyudu büyükle ingilizce çalışmaya devam.
Sana da kolay gelsinn
Evet durdukça tatlanıyor demi:)))Sağol canım bugün ne yapıyoruz bakalım tarif kız kurabiye ertesi gün daha güzel oldu akşam sıcak tatmıştım
Aa o nasıl birşey öyle elmalı duymamıştım yalnız tahinli süper hemen bittiSlmlar, ben bugün kalan baklava yufkasıyla tahinli çıtır yerine Elmalı çıtır yaptım. Ama tahinliyi tercih ederim. Elmalı kurabiye de sevmem zaten değişiklik olsun dedim çıtır çıtır güzel oldu yine de
Teşekkür ederim canımKavanozların hayırlı olsun niloya çok güzeller
Bizde de yok bişey azcık dinlenelim yahu mutfak şuan otellerin açık büfesi gibi olduEvet durdukça tatlanıyor demi:)))
Bugün bişiy yok bende bugün hazır tatlı yiyeceğiz:))
Bizde de yok bişey azcık dinlenelim yahu mutfak şuan otellerin açık büfesi gibi oldu
Baklava Yufkasından Elmalı Çıtırlar (müthiş) | Yemek tarifleri, Yemek, Yiyecek ve içecek tarif buAa o nasıl birşey öyle elmalı duymamıştım yalnız tahinli süper hemen bitti
Teşekkür ederim canım
Ne zaman sarma yapıyorsun beni çatlatacaksın kız küçük bebeyle nasıl yapıyorsun?Valla öyle. Ama dinlenmek yok. Ben sarma yapıyorum. Patatesleri soydum eşime bıraktım köfte patates kızarttı yedik. Ben kaldığım yerden devam edeceğim. Mutfağı toparlayım da. Eh çay koyarız bi de.
Baba baktı hallettim pişiyor vallahaNe zaman sarma yapıyorsun beni çatlatacaksın kız küçük bebeyle nasıl yapıyorsun?
Kız ben dedim diye mi canın çekti kendimi kötü hissettim bir daha yaptığım şeyin resmini atmayım annem atma dedi amaBaba baktı hallettim pişiyor vallaha
Sen alasını yapıyorsun valla maşallahh..mutfağı topladım. Çayı demledim olmuştur. Şimdi emişiyoruz. Zor bekledi valla
Ellerine sağlık ayrıca senin daha çok maşallahın var hem büyük çocuk var hem bebe bir tane de koca bebek evde varBaba baktı hallettim pişiyor vallaha
Sen alasını yapıyorsun valla maşallahh..mutfağı topladım. Çayı demledim olmuştur. Şimdi emişiyoruz. Zor bekledi valla
Sağol canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Ellerine sağlık ayrıca senin daha çok maşallahın var hem büyük çocuk var hem bebe bir tane de koca bebek evde varAllah yardımcın olsun canım
İyi olmuş canım ellerine sağlık afiyetle yiyinSağol canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.
Ya kız istedi benim de canım da minnet oldu:))
Sağol canım.İyi olmuş canım ellerine sağlık afiyetle yiyin