🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şuan mutfak darmadağın pazarlık düzdük yerleştirilecek balık ayıklayacağım süt kaynatılacak salata yapılacak limonata yapmak için buzluktan mandalina çıkardım şuan karman çorman

Öğlen makarna yedik sadece. Salçalı sosisli:)
Akşama da köfte çıkarttım bakalım. Sadece o yetermi bilemedim. Ben hep açım ya
Kuzu uyudu büyükle ingilizce çalışmaya devam.
Sana da kolay gelsinn

Öğlen makarna yedik sadece. Salçalı sosisli:)
Akşama da köfte çıkarttım bakalım. Sadece o yetermi bilemedim. Ben hep açım ya
Kuzu uyudu büyükle ingilizce çalışmaya devam.
Sana da kolay gelsinn
Sağol canım bugün ne yapıyoruz bakalım tarif kız kurabiye ertesi gün daha güzel oldu akşam sıcak tatmıştım

Slmlar, ben bugün kalan baklava yufkasıyla tahinli çıtır yerine Elmalı çıtır yaptım. Ama tahinliyi tercih ederim. Elmalı kurabiye de sevmem zaten değişiklik olsun dedim çıtır çıtır güzel oldu yine de

Aa o nasıl birşey öyle elmalı duymamıştım yalnız tahinli süper hemen bitti
Kavanozların hayırlı olsun niloya çok güzeller
Teşekkür ederim canım

Ayaklarıma kara sular indi desem kim inanır
Pazarlıklar yerleştirildi
Bulaşık makinası boşaltıldı
Elde de bir sürü bulaşık yıkandı
Ocak temizlendi süt kaynatıldı
Şimdi çay keyfi

Eklentiler

• IMG_20210106_203605.jpg
    173,9 KB · Görüntüleme: 23
Bizde de yok bişey azcık dinlenelim yahu mutfak şuan otellerin açık büfesi gibi oldu
Valla öyle. Ama dinlenmek yok. Ben sarma yapıyorum. Patatesleri soydum eşime bıraktım köfte patates kızarttı yedik. Ben kaldığım yerden devam edeceğim. Mutfağı toparlayım da. Eh çay koyarız bi de.

Valla öyle. Ama dinlenmek yok. Ben sarma yapıyorum. Patatesleri soydum eşime bıraktım köfte patates kızarttı yedik. Ben kaldığım yerden devam edeceğim. Mutfağı toparlayım da. Eh çay koyarız bi de.
Ne zaman sarma yapıyorsun beni çatlatacaksın kız küçük bebeyle nasıl yapıyorsun?

Baba baktı hallettim pişiyor vallaha
Sen alasını yapıyorsun valla maşallahh..mutfağı topladım. Çayı demledim olmuştur. Şimdi emişiyoruz. Zor bekledi valla
Kız ben dedim diye mi canın çekti kendimi kötü hissettim bir daha yaptığım şeyin resmini atmayım annem atma dedi ama
Ay ne güzel emziriyorsun ben o duyguyu 10 dk tattım çok güzel bir duyguydu emmedi kızım almadı memeyi ne de çok sütüm vardı neyse sağlık olsun başka türlü telafi ediyoruz

Baba baktı hallettim pişiyor vallaha
Sen alasını yapıyorsun valla maşallahh..mutfağı topladım. Çayı demledim olmuştur. Şimdi emişiyoruz. Zor bekledi valla
Ellerine sağlık ayrıca senin daha çok maşallahın var hem büyük çocuk var hem bebe bir tane de koca bebek evde var Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…