🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günaydın
Yeni bir güne daha uyandık çok şükür kocamı balığa uğurladım yattım bir gün gidiyor bir gün gitmiyor tutunca rahatlıyor adam nasıl bir hobidir anlamadım gitti evde de balık videoları izliyor Yarabbim

Bugün iş buldum kendime bunları almaya gidiyorum akşam biraz baktım ilanlara yakınımda gideyim de aliyim bari

Eklentiler

• Screenshot_20210106_114455.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 26
Bugün iş buldum kendime bunları almaya gidiyorum akşam biraz baktım ilanlara yakınımda gideyim de aliyim bari
Bunlar ne kavanoz mu canım?
Hadi kolay gelsin..

Biz de 11e kadar uyumuşuz.
Adet oldum dün. Çarşafa geçmiş gece. Onları değiştiriyim bu manayla güç bulursamm. Öğlen akşam da Allah ne verdiyse yeriz inşallah

Evet canım kavanoz gidince görücem bakalım daha çıkamadım evden evi süpürdüm mutfağı topla derken öğlen oldu
Uzun ped kullanmıyor musun canım ben ilk günler uzun kullanıyorum aşırı geliyor çünkü o zaman geçmiyor

Kedi de ne asil ya. Ama ortakçı anlaşılan ondan yanaşıyor. Tuttuğu balıkları yemese bari
Benim herife sündük kedi gelir mi kendi gibi asil sorma onun başında bi tane sündük var
Tüy bırakır diye çok kıllanır tam da insanını bulmuş yanaşacak ben olsam orda bi yumalar kucağıma alırdım geçen annemlerin kediyi getirdim inadına ona gidiyor oturdu bi güzel kucağına

Bir tane yaramazın yaptıklarını bırakıyorum buraya çaktırmadan çizmiş

Eklentiler

• IMG_20210106_124026.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210106_124017.jpg
    209,8 KB · Görüntüleme: 28
Kullanmam mı hem uzun hem kısayı da takarım ama nasıl akıyor sen düşün

işlerimi aksattığım zaman ne kadar stres oluyosam planlı şekilde işlerimi hallettiğimde de okadar huzurlu oluyorum planlı çalışmanın baya çook faydası oldu mutlaka bi yere yapılıcakları yazıp yaptıkça tik atın kızlar beni çok rahatlatıyo öyle yapmak

Bu topiği açtıktan sonra pek sündüklük kalmadı her gün hamur işi yapar oldum

Aynı semtte 2 kişiye söz verdim buluştum ikisi de geldi aynı yere komşu çıktılar aa sen ne arıyorsun burda o da ona sen napıyorsun burda paraları aldılar benden diyorlar yeni Bim açılmış şuraya hadi oraya gidelim dediler bi muhabbet çeneye tutuştuk yolun ortasında kadın değil miyiz hepimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…