- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.561
Kedi de ne asil ya. Ama ortakçı anlaşılan ondan yanaşıyor. Tuttuğu balıkları yemese bariDoymuyor taşın tepesinde oturmaktançok sever kediyi ya zaten yanaşmış bir pisicik
Bunlar ne kavanoz mu canım?Bugün iş buldum kendime bunları almaya gidiyorumakşam biraz baktım ilanlara yakınımda gideyim de aliyim bari
Evet canım kavanoz gidince görücem bakalım daha çıkamadım evden evi süpürdüm mutfağı topla derken öğlen olduBunlar ne kavanoz mu canım?
Hadi kolay gelsin..
Biz de 11e kadar uyumuşuz.
Adet oldum dün. Çarşafa geçmiş gece. Onları değiştiriyim bu manayla güç bulursamm. Öğlen akşam da Allah ne verdiyse yeriz inşallah
Benim herife sündük kedi gelir mi kendi gibi asilKedi de ne asil ya. Ama ortakçı anlaşılan ondan yanaşıyor. Tuttuğu balıkları yemese bari
Kullanmam mı hem uzun hem kısayı da takarım ama nasıl akıyor sen düşünEvet canım kavanoz gidince görücem bakalım daha çıkamadım evden evi süpürdüm mutfağı topla derken öğlen oldu
Uzun ped kullanmıyor musun canım ben ilk günler uzun kullanıyorum aşırı geliyor çünkü o zaman geçmiyor
Parkedeki cifle çıkar da. Koltuğu nasıl halletcen bilemedimBir tane yaramazın yaptıklarını bırakıyorum buraya çaktırmadan çizmiş
Kullanmam mı hem uzun hem kısayı da takarım ama nasıl akıyor sen düşün
Aynen onu da taktım valla:)) dedim ilk gece o kadar gelmez ama gelmiş. Bir de kızın bezlerine kıyamadım:))valla gece boy, ultra boy, ultra emici filan fasa fiso, tek çözümü bebek bezi :))
Kıymak lazım kuzum, yataktı, alezdi, çarşaftı uğraşmaktansa :)Aynen onu da taktım valla:)) dedim ilk gece o kadar gelmez ama gelmiş. Bir de kızın bezlerine kıyamadım:))
Doğru dedin valla:) neyse zaten nevresimin değişmesi lazımdı.Kıymak lazım kuzum, yataktı, alezdi, çarşaftı uğraşmaktansa :)
Evet bi ara bebek bezi de takmıştımvalla gece boy, ultra boy, ultra emici filan fasa fiso, tek çözümü bebek bezi :))
Koltuktaki de Bimdeki şu sarı Arap sabunu var ya onla çıkıyorParkedeki cifle çıkar da. Koltuğu nasıl halletcen bilemedim
Benim de ilk 2 gün çok gelir ama uzun ped kurtarıyorKullanmam mı hem uzun hem kısayı da takarım ama nasıl akıyor sen düşün
işlerimi aksattığım zaman ne kadar stres oluyosam planlı şekilde işlerimi hallettiğimde de okadar huzurlu oluyorum planlı çalışmanın baya çook faydası oldu mutlaka bi yere yapılıcakları yazıp yaptıkça tik atın kızlar beni çok rahatlatıyo öyle yapmakAnkete katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum demek ki insanların büyük bir çoğunluğu işlerini arada sırada aksatıyormuş ama aksatmayan ve 16 kişi oy kullanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Daim olmasını dilerim. Ayrıca oylamanın Bursamın plakası 16 ile bitmiş olması da çok güzel
Özlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.
Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım. Bazen işlerimi yapmak adına oldukça saldığım zamanlar oluyor. Belki yazarsam daha verimli olur diye düşündüm.
Örnek verecek olursam sabahları kalkmakta zorlanıyorum. Önceden günlük rutinlerim arasında kitap okumak varken şu günlerde ayda 1 kitap bile bitirmediğımi söyleyebilirim. Günlük yürüyüşüm yahut sporumu yapmıyorum buna koronanın da etkisi oldu. Yakınlarımızdaki aktivite yapabileceğimiz alanlar kapanınca bir müddet ara verince yeniden başlamak zor oldu. Sağlık açısından her gün yürüyüş veya 15 dk egzersiz yapmayı hedefliyorum. Günlük evin temizliği, cilt bakımı gibi sorumlulukları alışkanlık haline getirmek istiyorum. Önceden bal dök yala olan evim şimdi bir mobilyanın tozunu almak bile öylesine zor geliyor ki... Cildim için sabun reyonlarından ayrılmak istemeyen ben şimdilerde gece yatmadan evvel yüzümü temizlemek dahi zor geliyor. Ee nereye kadar böyle sündüklük hadi o zaman kusurumuzun farkına vardığımıza göre hareket zamanı...
Birbirimizi motive etmek adına isteyen arkadaşlar gelebilir. Umarım yazarak yapmak istediklerimi alışkanlık haline getirebilirim.
Bu topiği açtıktan sonra pek sündüklük kalmadıişlerimi aksattığım zaman ne kadar stres oluyosam planlı şekilde işlerimi hallettiğimde de okadar huzurlu oluyorum planlı çalışmanın baya çook faydası oldu mutlaka bi yere yapılıcakları yazıp yaptıkça tik atın kızlar beni çok rahatlatıyo öyle yapmak