- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.880
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.541
Valla ben gitmez diyorum hiç de girişmedim o tarz işlere. Uğraş valla ya. Hem iş hem gelir de olur.Evde daha fotoğraflanacak ürünler var yapmam lazım aslında ama hiç yapasım gelmiyor sündük sündük oturuyorum nolacak benim bu gevşek halim bilmiyorum
Bak böyle canım sadece böyle birşey satmıyorum birçok şey ama şu sıra bıraktım ya korona ilk geldiği zaman satışlar durdu ben de korktum pek yapmak istemedim önceden satışlar çok iyiydi de işte sekteye uğradı benim de şuan canım yapmak istemiyor bunlar elimdeydi ilana konacak bekliyordu koydum satıldı bu hafta hepsi az önce son 2 taneyi de biri geldi aldı sen de yaparsın canım satış uygulamalarında da satıyorum bi yerde satılmazsa bi yerde satılıyorValla ben gitmez diyorum hiç de girişmedim o tarz işlere. Uğraş valla ya. Hem iş hem gelir de olur.
Bebek bonesi nasıl bişiy atsana canım.
Hazır demi bunlar. Kaça sattın kuzu. Bir bunu almaya mı geliyorlar ya.Bak böyle canım sadece böyle birşey satmıyorum birçok şey ama şu sıra bıraktım ya korona ilk geldiği zaman satışlar durdu ben de korktum pek yapmak istemedim önceden satışlar çok iyiydi de işte sekteye uğradı benim de şuan canım yapmak istemiyor bunlar elimdeydi ilana konacak bekliyordu koydum satıldı bu hafta hepsi az önce son 2 taneyi de biri geldi aldı sen de yaparsın canım satış uygulamalarında da satıyorum bi yerde satılmazsa bi yerde satılıyor
Ayyy ne şirin şeyler bunlar.Bak böyle canım sadece böyle birşey satmıyorum birçok şey ama şu sıra bıraktım ya korona ilk geldiği zaman satışlar durdu ben de korktum pek yapmak istemedim önceden satışlar çok iyiydi de işte sekteye uğradı benim de şuan canım yapmak istemiyor bunlar elimdeydi ilana konacak bekliyordu koydum satıldı bu hafta hepsi az önce son 2 taneyi de biri geldi aldı sen de yaparsın canım satış uygulamalarında da satıyorum bi yerde satılmazsa bi yerde satılıyor
Teşekkür ederimAyyy ne şirin şeyler bunlar.
Hele o kelebeklilere bayıldım.
Emeğinize sağlık.
Evet hatta diğer alanlar evime yakınmış 10 a satıyorumHazır demi bunlar. Kaça sattın kuzu. Bir bunu almaya mı geliyorlar ya.
Aa öyle mi?Teşekkür ederimama ben yapmıyorum ben alıp satıyorum
Küçümsediğimden değil yanlış anlama. Yani ufacık şeye de geliyorlar mı ona şaşırdım. Ama yakınmış.Evet hatta diğer alanlar evime yakınmış 10 a satıyorum
Yok kız hiç aklıma bile gelmediKüçümsediğimden değil yanlış anlama. Yani ufacık şeye de geliyorlar mı ona şaşırdım. Ama yakınmış.
Teşekkür ederimAa öyle mi?
Olsun bu da bir emek.
Birşeylerle uğraşıyorsunuz sonuçta.
Doğrudur kuzum. Bulamıyorsa bide.Yok kız hiç aklıma bile gelmediAllah seni haklısın ki bi yerde bi bunun için mesela gelinmez ama insanlar bazen bunu her yerde bulamıyorlar sosyal medyada da bu boneleri biraz pahalı satıyorlar kumaşını boyutunu da görmeden almak istemiyorlar bu gelen kişi daha olsa alırdım dedi bu hafta hepsi bitti dedim gelirse haber verin dedi
Sağol canım hayırlısı buluyorlar da biraz daha pahalı ben üretim yerinden aldım uygun veriyorumDoğrudur kuzum. Bulamıyorsa bide.
Bol satışlar diliyorum:)
Bizde bursaya mı taşınsak ya orada hayat daha güzel daha kolay gibi.Sağol canım hayırlısı buluyorlar da biraz daha pahalı ben üretim yerinden aldım uygun veriyorum
Gelin canım gelin beraber kahve içmeye gider geliriz birbirimizeBizde bursaya mı taşınsak ya orada hayat daha güzel daha kolay gibi.
Ankaraya kıyasla. Gezilecek görülecek yerler vs. Burdan daha ucuzdur muhtemelen.Gelin canım gelin beraber kahve içmeye gider geliriz birbirimize
Nasıl kolay gibi canım anlayamadım
Evet canım burada gezecek yer çok ben Ankaraya 2 kez geldim sorduk neresi gezilir Kızılay Hamamönü Anıtkabir var başka pek yer yok dedilerAnkaraya kıyasla. Gezilecek görülecek yerler vs. Burdan daha ucuzdur muhtemelen.
Mesela iyi yerde iyi bir evin kirası ne kadardır?
Yeni bina en kötü 500bin burda o da giriş kot falan. Bakalım biz de muğla istiyoruz kısmetse.:)Evet canım burada gezecek yer çok ben Ankaraya 2 kez geldim sorduk neresi gezilir Kızılay Hamamönü Anıtkabir var başka pek yer yok dediler
Şuan kiraları bilmiyorum canım ama iyi bir yerde kira 1.500tl civarıydı şuan noldu hiç bilmiyorum ama satış fiyatları uçtu desem yeridir 350 olan daireler şuan 500bin tl
Muğla güzel daha çok gezmeye fırsatım olmadı bi ce'e dedim çıktım şehirden tatilden dönüşte ama yaşanılacak yerler beeYeni bina en kötü 500bin burda o da giriş kot falan. Bakalım biz de muğla istiyoruz kısmetse.:)