- 23 Ocak 2016
- 32.535
- 48.875
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.281
keşke bende öyle içsemcan09e cuğara dimi anladım ben de kocamla kavga edince 1 2 tane içerim vermek istediğim mesaj şu "Bak görüyorsun beni öyle sinirlendirdin ki yaktım içiyorum ona göre haberin olsun"
Bezeleri ceviz büyüklüğünde yaptım 5 er 5 er yaptım ama açarken ilk hamur çok açılmadı 7 yaptım sonra bezeleri her araya ceviz serptimTarifi indirdim de. E kaç beze olacak alta kaç serilecek fotolara baktım da tam anlamadım. Yapacakmışım gibi de bi inceliyom irdeliyom ki
Çok içme ne kadar içiyorsun günde 1 paket değildir dimi eşim 2 günde 1 paket içiyorkeşke bende öyle içsem
Benim salon seninkinden iyi yine sağol gösterdiğin için, içim rahatladıOdayı toplayıp mutfağa geçmiştim geldiğimde ne göreyim halı bile toplanmış mutfak halısını kaldırdığımı gördü ya hemen uygulamışkoltuk minderleriyle ne alıp veremediği var kızımın bilmem illa devirecek onları
Bizim yastiklar da hic durmaz 8 tane büyük minder salonda hergun yerlerdeOdayı toplayıp mutfağa geçmiştim geldiğimde ne göreyim halı bile toplanmış mutfak halısını kaldırdığımı gördü ya hemen uygulamışkoltuk minderleriyle ne alıp veremediği var kızımın bilmem illa devirecek onları
Daha gelemedik oralara bakalım bizim cadı neler yapacakBizim yastiklar da hic durmaz 8 tane büyük minder salonda hergun yerlerde
Gerçekten miBenim salon seninkinden iyi yine sağol gösterdiğin için, içim rahatladı
Benim 2 oda L salon kuzum. Salonda oturup kalkıyoruz biz evet büyük tabi salon.Gerçekten misenin ki büyük değil miydi eşime attım resmi çok şaşırdı eski uslu Ahsen yok artık
Olsun salonunun büyük olduğunu da öğrendimBenim 2 oda L salon kuzum. Salonda oturup kalkıyoruz biz evet büyük tabi salon.
Dağıtsın beraber toplayın:))
Yokk 10.5 aylık olan dağıtıyorOlsun salonunun büyük olduğunu da öğrendimseninki odayı dağıtan kuzu büyüktü sanki 11 yaşında diye hatırlıyorum dimi o da mı dağıtıyor
Amaninnn o dağıtma mı öğrenmiş yirim onuYokk 10.5 aylık olan dağıtıyor
Ellerine sağlık canım sen de iyisindir inşallahÖğlen buraya yazarken kızım huysuzluğa başladı, telefonu öylece bıraktım onunla ilgilendim, şu an ancak oturabildim. Umarım hepiniz iyisinizdir
Öğlen onu uyutunca yemek yaptım, odasını topladım düzelttim, mutfağı toparladım akşam oldu. Zaman çok bereketsiz