🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mutfağa girdim halıyı kaldırdım fırını telledim dolapların bikaç rafını siliyorum hepsini silmeye gözüm elvermiyor parti parti silerim genelde de 😁bulaşıklığı ve makinayı boşaltıp odayı süpürüp vileda çekip azcık dışarı çıkmak hedef

Tarifi indirdim de. E kaç beze olacak alta kaç serilecek fotolara baktım da tam anlamadım. Yapacakmışım gibi de bi inceliyom irdeliyom ki😁

Odayı toplayıp mutfağa geçmiştim geldiğimde ne göreyim halı bile toplanmış mutfak halısını kaldırdığımı gördü ya hemen uygulamış :KK70: koltuk minderleriyle ne alıp veremediği var kızımın bilmem illa devirecek onları

Eklentiler

• IMG_20201228_144957.jpg
    IMG_20201228_144957.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 28
Odayı toplayıp mutfağa geçmiştim geldiğimde ne göreyim halı bile toplanmış mutfak halısını kaldırdığımı gördü ya hemen uygulamış :KK70: koltuk minderleriyle ne alıp veremediği var kızımın bilmem illa devirecek onları
Benim salon seninkinden iyi yine sağol gösterdiğin için, içim rahatladı😅😅

Bizim yastiklar da hic durmaz 8 tane büyük minder salonda hergun yerlerde

Az önce halıcı aradı çok şaşırdım dedi ki 10 dk ya almaya geleceğim ama bişey danışmak istiyorum dedi buyrun dedim halının aciliyeti var mı dedi nasıl yani aciliyeti derken dedim yılbaşına yetişmesi gibi bir durumunuz var mı dedi hayır hayır ne yılbaşısı yok öyle bir aciliyet falan dedim 😁 ne yılbaşıymış korona yok mu yahu 😁

Reklama bakın Allahım bileziğin güzelliği aşık oldum(yüzükmüş) 😁yahu çok fena bu reklamlar çok fena hem de😁

Eklentiler

• Screenshot_20201228_171520_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201228_171520_com.android.chrome.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 26
Öğlen buraya yazarken kızım huysuzluğa başladı, telefonu öylece bıraktım onunla ilgilendim, şu an ancak oturabildim. Umarım hepiniz iyisinizdir💫
Öğlen onu uyutunca yemek yaptım, odasını topladım düzelttim, mutfağı toparladım akşam oldu. Zaman çok bereketsiz🤨

Öğlen buraya yazarken kızım huysuzluğa başladı, telefonu öylece bıraktım onunla ilgilendim, şu an ancak oturabildim. Umarım hepiniz iyisinizdir💫
Öğlen onu uyutunca yemek yaptım, odasını topladım düzelttim, mutfağı toparladım akşam oldu. Zaman çok bereketsiz🤨
Ellerine sağlık canım sen de iyisindir inşallah

Ben de bugün baya iş yaptım sayılır
Mutfak dolaplarının yarısını sildim
Fırının içini telledim
Bulaşık makinasındaki ve bulaşıklıktaki bulaşıkları topladım
Mutfağı komple yerleri sildim halıyı yıkamaya verdim
Yemek vardı dün akşamdan yanına tarhana çorbası yaptım bugün de bitti çok şükür

X