- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.261
Ye gitsin korkarsan daha çok kilo olur canım.:)Senin de ellerine sağlık ne güzel zayıfsın bol bol yersinyemeye korktum bu akşam
Yok canım yemem Allah korusun yazdan beri 3 kilo vermişim zatenYe gitsin korkarsan daha çok kilo olur canım.:)
Geçmiş olsun canım.Günaydın güzel bir gün olmasını dilerim.Bir adet panikatak geçirdikten sonra telefonuma bakayım dedim bu mesaj geldi ve güldüm
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Esin derste ben kahvaltıyı yeni yaptım. 11e kadsr uyumuşuz 3te uyudu sıpaa:)Ne işler yapıyorsunuz bugün hiç iş yapasım yok yine bulaşık makinası boşaltılacak
Dünden biraz yemek var annem de börek yollamış akşama ortaya karışık bişey olsun tavuklu pilavı gördüm ama canım çekmedi AllahtanEsin derste ben kahvaltıyı yeni yaptım. 11e kadsr uyumuşuz 3te uyudu sıpaa:)
Benim de makine çalışacak kalanları doldurup. Yemek yok napsak bilmiyom.pff
Baklavanın tarifinin resmini atıyorum canım margarinin yarısını tereyağı yapabilirsinEsin derste ben kahvaltıyı yeni yaptım. 11e kadsr uyumuşuz 3te uyudu sıpaa:)
Benim de makine çalışacak kalanları doldurup. Yemek yok napsak bilmiyom.pff
Odalari topladim makinenin yarisini bosalttim ust rafta deterjan kalmis heo ust rafi biraktim kahvalti hazirladim topladim makineyi tekrar calistirdim mutfagi supurdum aksam sarma var dun pisirdigim corba da var bugun yatisNe işler yapıyorsunuz bugün hiç iş yapasım yok yine bulaşık makinası boşaltılacak
Arada kalkmalarını saymadım. Artık uykum da bölünüyor kalkıp zıkkım içiyorum ceple ilgileniyorum falan.Dünden biraz yemek var annem de börek yollamış akşama ortaya karışık bişey olsun tavuklu pilavı gördüm ama canım çekmedi Allahtanbenimki 9 da kalktı bu sabah
Ooo kaçta kalktın maşallah işleri bitirmişsin ben daha yeni başlıcam yatakları topluyorumOdalari topladim makinenin yarisini bosalttim ust rafta deterjan kalmis heo ust rafi biraktim kahvalti hazirladim topladim makineyi tekrar calistirdim mutfagi supurdum aksam sarma var dun pisirdigim corba da var bugun yatis
Haftalik plan yapacagim bugun kendime ev isi ve yemek planli olursa kafam rahat oluyor yoksa daha bugun yerken yarini düşünmeye basliyorum
Teşekkürler kuzum. Eline sağlık tekrar. 7 bardak şeker ne yahuuBaklavanın tarifinin resmini atıyorum canım margarinin yarısını tereyağı yapabilirsin
Yok ne erkeni 12 deArada kalkmalsrını saymadım. Artık uykum da bölünüyor kalkıp zıkkım içiyorum ceple ilgileniyorum falan.
Erken mi yattı dün kuzu?
Gece kalkar mı?Yok ne erkeni 12 dezıkkım içiyorum derken o nasıl bişey ki
Sorma inan ki büyük tepsiye şeker iyi oluyor da ben biraz küçüğüne yaptım eşim dedi tatlı olmuşTeşekkürler kuzum. Eline sağlık tekrar. 7 bardak şeker ne yahuuben denemeyim alıyım bari:))
Yok yok gece uyuyor çok şükür wc ye falan kalkar aradaGece kalkar mı?
Zıkkım işte:))
9.30 10 a dogru kalktik erken de degil aslinda.Ooo kaçta kalktın maşallah işleri bitirmişsin ben daha yeni başlıcam yatakları topluyorum
Yemek konusunda aslında plan yapmak lazım ama yaparken bi yerlerde bişey görünce olan değişiyor
Gece kalkar mı?
Zıkkım işte:))
Yok yok gece uyuyor çok şükür wc ye falan kalkar arada
Ne tür bir zıkkımmış bakim o