- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.241
Kaçarsanız tutuklarımSen mi ben mi arkadaş
Bugün mutfaktayım çoğunlukla musakka yapıyorum onu fırına verince baklavaya başlayacağım inşallah ütü de var ama hiç yapasım yok
Bugün eşim evde polar donla durmayım dedimderi taytımı giydim ama en güzeli polar don mis rahat şımbıllı küpelerimi de taktım hep bakımsız sündük takılmamam lazım ama dimi parfüm sipariş vermiştim o da az önce geldi ama şuan bildiğiniz yemek koktum
Ben evde hep eşofman ve sweatshirt. Bazen çok eserse pantolon giyerimOoo masallahin var bende hiç o enerji yok bazen evde is yoksa bugun pijama gunu ilan ettim deyip evdekilere tum gun pijamayla dolasiyorumgecen sacimi duzlestireyim dedim sabahtan. Baktim ogleden sonra kulkedisi gibi eski haline dönmüş evde dolanip durmaktan
Ellerine sağlık canım ya o pofuduk olmamasına sinir oluyorum o yüzden yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ben de denicem inşallah yapa yapa öğreniriz2 tepsi peynirli poğaça ve 1 tepsi Elmalı kurabiye yaptım. Eşim de birazcık yardım etti ama yoruldum.Niloyatospikk canım senin istediğin gibi pofuduk olmadı poğaçalar, biraz sert oldu çok beğenmedim. Başka da bir iş yapmadım yeter bunlar zaten
Topiğimizin medarı iftiharısınŞuan oturdum desem inanır mısınız çok yorulmuşum baklavayı az önce şerbetledim umarım tadı güzeldir kaç senedir yapmıyorum daha çamaşırlar var dürülecek
Ben de eşofman altı giyerim ama kışın polar don daha güzel ısıtıyorBen evde hep eşofman ve sweatshirt. Bazen çok eserse pantolon giyerim
Yok canım gerçekten zor değil ya dün MasterChefte baklava yapmışlar dedim bugün baklava yapmalıyım bayadır yapmıyordumTopiğimizin medarı iftiharısın
Benim baklava açabilmem için bir fırın ekmek yemem lazım
Hiiiiiiç alçakgönüllülük yapma. Çok güzel görünüyor ellerine sağlıkYok canım gerçekten zor değil ya dün MasterChefte baklava yapmışlar dedim bugün baklava yapmalıyım bayadır yapmıyordum
Yok alçak gönüllülükten değil inan ki kolay ben yapıyorsam herkes yapar zamanında eşim köftemi bildiğin çiğ yediği zamanlar oldu bildiğin çiğHiiiiiiç alçakgönüllülük yapma. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Geldiğin aşama müthiş gerçektenYok alçak gönüllülükten değil inan ki kolay ben yapıyorsam herkes yapar zamanında eşim köftemi bildiğin çiğ yediği zamanlar oldu bildiğin çiğzamanla öğrendim yapa yapa ama poğaçayı öğrenemedim ona çalışamak lazım
Senin kaygılı halin nasıl geçti mi ne durumda?
Sağol canım teşekkür ederimGeldiğin aşama müthiş gerçekten
Kaygılar bir gidiyor bir geliyor. Üzerinde durmamaya çalışıyorum gene de bazen o galip geliyor. Buraya yazarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum sizlerle konuşmak iyi geliyor
Sağol canım şimdi dayanamadım tattım eşime koymak için de henüz daha ılıkmışVauuuvvv baklava harika görünüyor. bence baklava nirvana kuzu. Tarif istiyoruummm.:)
Hayır böyle baklava açan börek açan nasıl olur poğaça yapamaz.
Benim yaptığımı veriyim mi?
Masallah ellerine saglik afiyet olsunŞuan oturdum desem inanır mısınız çok yorulmuşum baklavayı az önce şerbetledim umarım tadı güzeldir kaç senedir yapmıyorum daha çamaşırlar var dürülecek
Sağol canım haftasonu evdeyiz diye böyle hamurişi paylaşımı yaptım can sıkıntısınaMasallah ellerine saglik afiyet olsun
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2748878
Canım böyle bişiy oldu. Ben yarı yarıya yaptım. İnce oldu biraz. Kekle tart arası bişiy zannımca:)
Baya uğraşmışsın sende eline sağlık.
Senin de ellerine sağlık ne güzel zayıfsın bol bol yersinEki Görüntüle 2748878
Canım böyle bişiy oldu. Ben yarı yarıya yaptım. İnce oldu biraz. Kekle tart arası bişiy zannımca:)
Baya uğraşmışsın sende eline sağlık.
Sağol canım. Senin de eline sağlık.Eline sağlık canım