- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.221
Şuan karnım çok aç benim de en iyisi uyumakBunu görene kadar acıkmadığımı düşünüyordum, ben mutfağa gidiyorumkarantina bitene kadar 100 kilo olmayız inşallah
Ben poğaça hiç beceremiyorum şöyle puf puf mu derler şöyle yumuşacık kabarık poğaçam hiç olmadı karantinada buna bi çalışayım ben inşallahYarın üşenmezsem poaça ve kurabiye yapacağım başka bir işim yok
Ben yarın bi yapayım da güzel olursa tarifini veririmBen poğaça hiç beceremiyorum şöyle puf puf mu derler şöyle yumuşacık kabarık poğaçam hiç olmadı karantinada buna bi çalışayım ben inşallah
Ahsen mi kuzunun ismi. Adıyla yaşasın sağlıkla inşallah. Demek istemezsin belki diye sormadım.Kocama dedim yarın sana baklava yapayım mı küçük toparlakları Ahsen yapar dedi cevizleri de sen yaparsın dedim olur tamam dedidişine görünce olunca bak hele bu sefer git ekmeği sen al desem yok tepişmez
Şimdilik yok ama bu gidişle nolur bilemem:)Senin fazla kilo sorunun da yok ye ya biz napak bak alacağız diye kork durüstüne fazlalar da var
Bende mutfaktayım:)Bunu görene kadar acıkmadığımı düşünüyordum, ben mutfağa gidiyorumkarantina bitene kadar 100 kilo olmayız inşallah
Yemek yok. Açık renkleri atarım. Benim de çarşaflar değişecek. Bakalım hangilerini yapabilcem.Yarin nw isleriniz var kizlar benim bi tek yemek isim yok onun disinda nevresinler degisecek camasir katlanacak bi posta yikanip asilacak tum ev supur sil toz al tuvalet banyo yika
Amin canım sağolAhsen mi kuzunun ismi. Adıyla yaşasın sağlıkla inşallah. Demek istemezsin belki diye sormadım.
:)
Tepişmez derken gitmez mi demek istedin:)
Yok ya hep yemek konuşmuyoruz sokağa çıkma yasağından dolayı böyle olduBen kacacagim bu topikten hep yemek hep yemek nefsimle oynuyorsunuz
Ben bu ara pek kitap okuyamiyorum yogun bi kpss maratonundan sonra simdi de ydsye calismaya basladim.aksama kadar ev yemek oglumla geciyor o yatica da dera calisiyorumYok ya hep yemek konuşmuyoruz sokağa çıkma yasağından dolayı böyle oldu
Başka neler yapıyorsun sen anlat mesela kaç gündür kitap okumuyorum bu ay 5 tane kitap aldım sadece 1 tanesi yarıya kadar geldi
Ooo masallahin var bende hiç o enerji yok bazen evde is yoksa bugun pijama gunu ilan ettim deyip evdekilere tum gun pijamayla dolasiyorumBugün mutfaktayım çoğunlukla musakka yapıyorum onu fırına verince baklavaya başlayacağım inşallah ütü de var ama hiç yapasım yok
Bugün eşim evde polar donla durmayım dedimderi taytımı giydim ama en güzeli polar don mis rahat şımbıllı küpelerimi de taktım hep bakımsız sündük takılmamam lazım ama dimi parfüm sipariş vermiştim o da az önce geldi ama şuan bildiğiniz yemek koktum
Sen mi ben mi arkadaşBen kacacagim bu topikten hep yemek hep yemek nefsimle oynuyorsunuz
Allah kolaylık versin çocukla ders çalışmak büyük başarı tebrik ediyorum seniBen bu ara pek kitap okuyamiyorum yogun bi kpss maratonundan sonra simdi de ydsye calismaya basladim.aksama kadar ev yemek oglumla geciyor o yatica da dera calisiyorum
Geçenlerde saçlarımı düzleştirdim eşimin ağzı açık kaldıOoo masallahin var bende hiç o enerji yok bazen evde is yoksa bugun pijama gunu ilan ettim deyip evdekilere tum gun pijamayla dolasiyorumgecen sacimi duzlestireyim dedim sabahtan. Baktim ogleden sonra kulkedisi gibi eski haline dönmüş evde dolanip durmaktan
Ay çok merak ettim resim atarsın olunca annemin defterinden deyince aklıma geldi anneme uğradım bugün biraz bi baktım börek yapıyorOo maşallah size. En sündük benim
Sadece makine boşaldı ve yenileri yerleşti.
He bide erzincan lokumu diye bişey vardı annemin defterinden aklımda kalan onu koydum fırına şimdi.bakalım nasıl olacak becerebilcek miyim