🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere inşallah huzurlu geceler çamaşırları toplayım yatakları hazırla anca olur eşim işten gelecek yarım saat sonra daha kaynattığım sütü şişelere koymadım alın size sündüğün alası

Kocama dedim yarın sana baklava yapayım mı küçük toparlakları Ahsen yapar dedi cevizleri de sen yaparsın dedim olur tamam dedi dişine görünce olunca bak hele bu sefer git ekmeği sen al desem yok tepişmez
Ahsen mi kuzunun ismi. Adıyla yaşasın sağlıkla inşallah. Demek istemezsin belki diye sormadım.
:)
Tepişmez derken gitmez mi demek istedin:)

Ahsen mi kuzunun ismi. Adıyla yaşasın sağlıkla inşallah. Demek istemezsin belki diye sormadım.
:)
Tepişmez derken gitmez mi demek istedin:)
Amin canım sağol
Evet tepişmez derken kılığını kıpırdatmaz koltukta bekler öyle olsun ne diyim ona da hak veriyorum işi ağır evde bile sürekli arabayla ilgili parça resim atıp duruyorlar sağlık olsun gider alırım bak birazdan iş başa düştü almaya giderim

Kızlar Günaydın verimli bir gün olsun inşallah
Baklava yapmaktan caymıştım tahinli sarma yapacaktım tahini hazır etmiştim eltim akşam yaptıklarından 2 tabak yollamış 3 çeşit ben de kurabiye yolladım eşim dedi sen geride kaldın bugün baklava yapmak farz oldu sana diyor

Bugün mutfaktayım çoğunlukla musakka yapıyorum onu fırına verince baklavaya başlayacağım inşallah ütü de var ama hiç yapasım yok
Bugün eşim evde polar donla durmayım dedim deri taytımı giydim ama en güzeli polar don mis rahat şımbıllı küpelerimi de taktım hep bakımsız sündük takılmamam lazım ama dimi parfüm sipariş vermiştim o da az önce geldi ama şuan bildiğiniz yemek koktum

Yok ya hep yemek konuşmuyoruz sokağa çıkma yasağından dolayı böyle oldu
Başka neler yapıyorsun sen anlat mesela kaç gündür kitap okumuyorum bu ay 5 tane kitap aldım sadece 1 tanesi yarıya kadar geldi
Ben bu ara pek kitap okuyamiyorum yogun bi kpss maratonundan sonra simdi de ydsye calismaya basladim.aksama kadar ev yemek oglumla geciyor o yatica da dera calisiyorum

Ooo masallahin var bende hiç o enerji yok bazen evde is yoksa bugun pijama gunu ilan ettim deyip evdekilere tum gun pijamayla dolasiyorum gecen sacimi duzlestireyim dedim sabahtan. Baktim ogleden sonra kulkedisi gibi eski haline dönmüş evde dolanip durmaktan

Dun saydigim butun isleri bitirdim dahasi da var da sayacak enerjim yok masayi kurdum esimi bekliyorum yemek yiyip onu kaldirip oglumu da yatirirsam ohh benden iyisi yok

Oo maşallah size. En sündük benim
Sadece makine boşaldı ve yenileri yerleşti.
He bide erzincan lokumu diye bişey vardı annemin defterinden aklımda kalan onu koydum fırına şimdi.bakalım nasıl olacak becerebilcek miyim

Ben bu ara pek kitap okuyamiyorum yogun bi kpss maratonundan sonra simdi de ydsye calismaya basladim.aksama kadar ev yemek oglumla geciyor o yatica da dera calisiyorum
Allah kolaylık versin çocukla ders çalışmak büyük başarı tebrik ediyorum seni
Geçenlerde saçlarımı düzleştirdim eşimin ağzı açık kaldı bayadır tepeden toplanık olduğu için arada iyi geliyor ama genel halim bayadır polar don

Ay çok merak ettim resim atarsın olunca annemin defterinden deyince aklıma geldi anneme uğradım bugün biraz bi baktım börek yapıyor ama farkettim açarken hamuru nasıl esniyor mesela benim öyle olmuyor hamurum aradaki fark ne öğrenmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…