🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Senin mantar kurabiye tarifini de ben alırım canım bak dicektim unuttum.

Senin mantar kurabiye tarifini de ben alırım canım bak dicektim unuttum.
O çok kolay canım normal tarifte buğday nişastası ama ben mısır nişastası ile daha güzel olduğunu farkettim onla yapıyorum
250 gr margarin
1 su b.pudra şekeri
2 su b.mısır ya da buğday nişastası
2 su b.un
1 kabartma tozu
1 vanilya
Hepsini yoğur

Ee üstünü nasıl yapıyosun

Nikinik canım resim ekledim Google a yazdım direkt Bursaya özgü diye çıktı bunca senedir öğrenmemişim inan ki hiç bilmiyordum ben her yerde var sanıyordum bunu

Eklentiler

• cantik-tarifi.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 15
  • yagli-cantik.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 19
Yarin nw isleriniz var kizlar benim bi tek yemek isim yok onun disinda nevresinler degisecek camasir katlanacak bi posta yikanip asilacak tum ev supur sil toz al tuvalet banyo yika

Kocama dedim yarın sana baklava yapayım mı küçük toparlakları Ahsen yapar dedi cevizleri de sen yaparsın dedim olur tamam dedi dişine görünce olunca bak hele bu sefer git ekmeği sen al desem yok tepişmez

Yarin nw isleriniz var kizlar benim bi tek yemek isim yok onun disinda nevresinler degisecek camasir katlanacak bi posta yikanip asilacak tum ev supur sil toz al tuvalet banyo yika
Ben onları bu hafta içi yaptım canım balkonda çamaşırlar var toplanacak ütü beni bekliyor hiç sevmiyorum seviyordum da bıktım desem yeridir evi bugün süpürdüm yarın benim de yemek işi var

Ben onları bu hafta içi yaptım canım balkonda çamaşırlar var toplanacak ütü beni bekliyor hiç sevmiyorum seviyordum da bıktım desem yeridir evi bugün süpürdüm yarın benim de yemek işi var
Ben iki gun saldim sadece aizin deyiminizle sündük müydü 2 gunde ev nasil bu hale geldi anlamadim yarin iyi bi toparlamam lazim

Ben iki gun saldim sadece aizin deyiminizle sündük müydü 2 gunde ev nasil bu hale geldi anlamadim yarin iyi bi toparlamam lazim
Sorma inan ki bu haftanın 2 gününde ben de sündüktüm bildiğin yattım dedim olmayacak böyle kalk tepiş yaptım da yap gene aynı bazen insan salmak da istiyor evdeyiz bir de hep biraz bıkkıntı da geldi azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…