- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.181
Hiiiç bişiy yapmadım desem yeri. Lavabo öyle duruyor. Makine boşalsınki yerine yenileri yerleşsin. Akşam da kahvaltı yaptık valla. Kıza da dünden çorba ve karnabahar vardı onları yedirdim.Ne işler yaptın bakalım bugün balkon kapı camını sildin mi bak kurabiye falan yaptıysan mutlaka söyleyeni tariflere açığım
Bazen akşam kahvaltı da güzel oluyor arada biz de yaparızHiiiç bişiy yapmadım desem yeri. Lavabo öyle duruyor. Makine boşalsınki yerine yenileri yerleşsin. Akşam da kahvaltı yaptık valla. Kıza da dünden çorba ve karnabahar vardı onları yedirdim.
Kızı yıkadım kendim yıkandım. Esinle ing.ödevini yaptık Ezgi uyuyunca. Başkaaa bu kadar:))
Amin canım sağolBazen akşam kahvaltı da güzel oluyor arada biz de yaparızgene önemli işler yapmışsın daha ne olsun isimler de pek güzel Esin Ezgi adlarıyla yaşasınlar büyüsünler sağlıkla
Tatlı olanı derken biz de tatlısı yok ama beze kayınvalidem yapar ayyy ondan bir de börek üff ne canım çekti he görüşemiyoruz da şincik avcumu yalayım ben biBiz de severiz kahvaltıyı canım.
Şimdi hedefimde beze yapmak var hani şu tatlı olan.
Hamuru açtın da o kaldı:))
Bezeyi bilmeyen de var da ondan açıklama yapıyım dedimdi canım:)Tatlı olanı derken biz de tatlısı yok ama beze kayınvalidem yapar ayyy ondan bir de börek üff ne canım çekti he görüşemiyoruz da şincik avcumu yalayım ben bi
Sen pzt anneni bi çağırBezeyi bilmeyen de var da ondan açıklama yapıyım dedimdi canım:)
Yumurtanın beyazı ve şekerle yapıyorsun.
Liste kabardı lahana börek tatlı off:))
Ayy annem muğlada yaaa kızın doğum gününne gelcek inşallahh şubat 10. Belki bi kaç gün öncesinden gelir. O da yasak falan gelirse artık kameradan kutlucak.Sen pzt anneni bi çağırya onu duymadım ben bizde beze dediğin normal yufka ocak var katleç ocağı derler onun üstünde pişiririz sert olur kırılgan sonra hafif ıslatıp börek yaparız kaynanam çok güzel yapar yazın karpuzla hele oh mis kız Masterchef te bu akşam baklava yapmışlar izlemedim kızım nerede değiştirtcek hissetmişim he canım ne baklava çekti yarın yapsam falan dedim eltim de revani yapmış attı resim millet evde dururken yemeğe sardı
Kızgınım emojisi niye attın Allah dedim herhalde emziriyorsun ya kızdın herhalde demeseydim keşke dedimAyy annem muğlada yaaa kızın doğum gününne gelcek inşallahh şubat 10. Belki bi kaç gün öncesinden gelir. O da yasak falan gelirse artık kameradan kutlucak.
Ohooo karpuz revani püüüü. Gitti liste tutmayım artık
Bilirsin ya bence bi bak netten bezeye.
Tatlı olanı derken biz de tatlısı yok ama beze kayınvalidem yapar ayyy ondan bir de börek üff ne canım çekti he görüşemiyoruz da şincik avcumu yalayım ben bi
Kızlar gece gece acıktınız mı ne yaptınızBezeyi bilmeyen de var da ondan açıklama yapıyım dedimdi canım:)
Yumurtanın beyazı ve şekerle yapıyorsun.
Liste kabardı lahana börek tatlı off:))
Karnım guruldamaya başladı da nereye girsem herkes yemek konuşuyor kimisi baklavadan bahsediyor başka taraftan bişey yapanlar atıyor nereye baksam yemek konuşuyor herkesKızlar gece gece acıktınız mı ne yaptınız
MasterChefi iyi ki izlememişsin. Yaptıkları baklavalar pek güzel değildi ama örnek olarak getirdikleri baklavalar enfestiKarnım guruldamaya başladı da nereye girsem herkes yemek konuşuyor kimisi baklavadan bahsediyor başka taraftan bişey yapanlar atıyor nereye baksam yemek konuşuyor herkes
İşte karpuz revani diyince şakadan amaKızgınım emojisi niye attın Allah dedim herhalde emziriyorsun ya kızdın herhalde demeseydim keşke dedim
Ayy sipariş verenler olmuş yazmışlar burada baklava da mı sipariş veriliyor ki yarın bakalım bulursam alıcam olmazsa yaparım artık canım çok istediMasterChefi iyi ki izlememişsin. Yaptıkları baklavalar pek güzel değildi ama örnek olarak getirdikleri baklavalar enfesti
Kızlar gece gece acıktınız mı ne yaptınız
Aynen acıktık yahu . Evet heryerde de yemek mevzuuKarnım guruldamaya başladı da nereye girsem herkes yemek konuşuyor kimisi baklavadan bahsediyor başka taraftan bişey yapanlar atıyor nereye baksam yemek konuşuyor herkes
Canını çektirdiysem diye üzüldüm bi de he emziriyorsun çünkü Allah korusun her yerde yemek paylaşıyor millet can sıkıntısından herkes bişeye sarmış ama favori lahana sarmasıİşte karpuz revani diyince şakadan ama
Yok kuzum dedim ya alıştım alıştırdılarCanını çektirdiysem diye üzüldüm bi de he emziriyorsun çünkü Allah korusun her yerde yemek paylaşıyor millet can sıkıntısından herkes bişeye sarmış ama favori lahana sarması
Her şey sipariş veriliyor yaa. Hatta şimdi bol bol sipariş verilsin ki insanlar iş yapsın. Güzel olan her yerden söylerim valla:))Ayy sipariş verenler olmuş yazmışlar burada baklava da mı sipariş veriliyor ki yarın bakalım bulursam alıcam olmazsa yaparım artık canım çok istedi
Ben de denemeye başladım napim can sıkıntısı temizlik iş güç bi yere kadarYok kuzum dedim ya alıştım alıştırdılar
Ben lahanayı evlendikten sonra sevdim kv.den sevdim hee. Şimdi de en sevdiklerim arasında.
Aynen evde olmaktan hep bunlar. Boyuna yemek düşünüyorsun. Tarifler deneniyor falan:)
Geçen hafta hep yaptırdığımız cantıkçı var orayı aradık kapalı çok şaşırdık hatta nasıl kapalı falan diye bugün mesaj atmışlar pazar günleri açığız diye öğrendiler tabi millet saldırdı telefonlaraHer şey sipariş veriliyor yaa. Hatta şimdi bol bol sipariş verilsin ki insanlar iş yapsın. Güzel olan her yerden söylerim valla:))