🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Aa neden noldu ben çok memnunum mutfak eşyalarımın çoğu Karacadır bende biraz Karaca takıntısı var çatal bıçak takımını sevmedim ama çabuk çizildi makinada
Biodiamond setini almıştım evlenirken; daha doğrusu istediğim yemek takımını alırken bu tencere seti uyguna geliyordu onu da almıştım. Tencereleri kullanmaya başladım özellikle çorbalarda ve pilavlarda resmen petrol kokusu oluyordu. Eşimde zavallı alıyormus kokuyu ama yapamıyorum herhalde zannedip birşey diyemiyormuş, alerjik rinitim var benim ara ara koku kaybım olurdu, o ara ben almadım kokuyu, neyse sonra bir aldım. 10 yıl garantili, götürdüm karacaya değişim yaptılar yine aynı koku. Yine götürdüm yine değiştirdiler. 3. Değişimden sonra artık çok sinirlendim parası da pul oldu. Sorun kapaklardaki silikon çerçevedeydi. Söktük silikonları sadece cam kapak olarak kaldı. Tam kapanmıyor ama tenceleri güzel başka kapakla ya da kapaksız ya da tam oturmayan kapağıyla kullanıyorum. Bir daha mı asla karacadan tencere almam. Çelik tencere takımım korkmaz çok memnunum. Yeni granit takım aldım o da thermoad. Ondan da memnuniyet fazla. Onu da beğendim.

Aa neden noldu ben çok memnunum mutfak eşyalarımın çoğu Karacadır bende biraz Karaca takıntısı var çatal bıçak takımını sevmedim ama çabuk çizildi makinada
Ben de evlenirken tam takım Karaca almıştım her şey Karaca benim. Çatal bıçak takımını yanlış göndermişler geri göndermemiştim, bir ondan memnun değilim, gerisinden memnunum

Ne kadar zaman önce almıştın Karaca takımları ben alalı çok oldu 10 yıldır kullanıyorum yeni üretimlerini bilmiyorum ama granit takım almayı düşünüyordum ben de Karaca'dan internette yorumlara bakmadan almam tabi yalnız şunu farkettim tabak fincan takımları kaç senedir makinada yıkıyorum hiç çizilmediler o konuda çok memnunum tencerelerim de 10 senedir kullanıyorum çok şükür kardeşim de çeyinizine Karaca alacaktı araştırmak lazım o zaman şikayetler varsa Korkmaz o da iyi ama tost makinasını almıştım hiç memnun kalmadım şuanki Homend çok memnunum

2 sene önce aldım işte, evlenmeden 4-5 ay önce almıştım, ay kabus gibiydi ne olur tencerelerini almasın karacadan. Korkmaz tefal ya da thermoad öneriyorum.

2 sene önce aldım işte, evlenmeden 4-5 ay önce almıştım, ay kabus gibiydi ne olur tencerelerini almasın karacadan. Korkmaz tefal ya da thermoad öneriyorum.
Tamam canım önerin için teşekkür ederim dikkate alıcaz tefalden de çok memnun kaldım ben 3lü tava set almıştım 8 sene kadar kullandım en büyüğü kötü oldu attım diğer 2si hala iyi ayrıca blenderim de tefaldi daha yeni bozuldu yine tefal aldım Korkmazın çaydanlıkları çok hoşuma gidiyor kaç takım var evde koyacak yer yok diye almıyorum

Bende 1.5 senedir evliyim; 4. Çaydanlığım. Eşim çay çok sever ben hiç sevmem, çayı koyup unutuyor, yakıyor çaydanlığı. Bende temizleyemeyince çaydanlığı atıp yenisini alıyorum. Ya bir yöntem var mı acaba ?

Parlatmaya verdin mi hiç kurtarır mı acaba annemin gelinlik çaydanlıklarını parlatmaya verdim ben müthiş oldu kendimin bi tane minik çaydanlığım var onun da demlik ucu kırılmıştı kaynak yaptırdım hala maşallah sağlam 4 tane çaydanlık var en çok bunu seviyorum eşin de dikkat etsin azcık 1.5 senede 4.çaydanlık amaneyyy 10 senedir aynı çaydanlıklar çöp tenekem de 10 senedir aynı üzerine artık maşallah stikerı yapıştırdım

Dikkat etmiyor ki kaz kafa
Bu sonuncusunu yakmasın diye boyna mutfağa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…