🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Evi süpürdüm süt almaya gittim kaynattım akşam yemeği yap derken akşam oldu kurabiye de yaptım bayadır bu kurabiyeyi yapmıyordum umarım güzel olur

Eklentiler

• IMG_20201226_175556.jpg
    IMG_20201226_175556.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201226_165417.jpg
    IMG_20201226_165417.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 31
Canım da nasıl istiyorr hee. Bir arkadaş bahsetti canım çekti:)
Yerime de ye.

Sarma yapmışsın daha ne olsun ellerine sağlık afiyet olsun benim de canım yaprak sarması çekiyor 😁

Lahana sarması yapmışsın daha ne olsun. Bizde de bugün menüde lahana sarması var ama ben sarmadım, buzluktan:) kayınvalidem vermişti😎
Yaptim da pisirmedim kizlar bugun yemegim vardi yarina hazir oksun dedim 🤭🤭
Ayrica diyetteyim kendime lahana corbasi yaptim 😂 oglumla esime sarma

İstikrarlı mısın diyette ben kaç kez bozdum ne olacak böyle bilmiyorum 11 kilo fazlam var 😔söylerken bile canım sıkılıyor dolabımda 38 beden kıyafetlerim öylece duruyor 😔
Ben de oyleydim cuma zayiflama yarismasindayim 5. Takimda oraya gireli baya toparladim beklerim seni de
Doğunun Parisi diyorlar eşim de öyle diyor öyle mi gerçekten
Guzel buyuk sehir istanbuldan geldik biz istanbulu aratmadi deniz haric tabi 🤭

Ben de oyleydim cuma zayiflama yarismasindayim 5. Takimda oraya gireli baya toparladim beklerim seni de

Guzel buyuk sehir istanbuldan geldik biz istanbulu aratmadi deniz haric tabi 🤭
İstanbulu trafiğinden kurtulmuşsunuzdur ama😁 diyette istikrar sağlayamıyorum pek çikolatayı kesemiyorum aslında biraz diyet yapsam veriyorum şu halimi açıkçası sevmiyorum sözde 11 Kasımda diyete girmiştim

İstanbulu trafiğinden kurtulmuşsunuzdur ama😁 diyette istikrar sağlayamıyorum pek çikolatayı kesemiyorum aslında biraz diyet yapsam veriyorum şu halimi açıkçası sevmiyorum sözde 11 Kasımda diyete girmiştim
Aynen cok sukur kurtulduk burda her yer elinin altinda
Beni de abur cubur kilo aldirdi verecegim insallah bakalim

Baya vermişsin maşallah boyun kaç 15 kg iyi vermişsin
Abur cubur sorunu bende de var onu biraz kessem veririm sanırım
15 kilo vermedim ay keske 😂 nerde yaziyor 🤭🤭
Boyum 1.70 eylul ayinda 80dim maksimumu gordum diyordum 2 hafta once 89a ciktim hasimatoyum ilacimi içmemiştim ve cok hizli kilo alsim malesef simdi 85im hedefim 69 Allah nasip ederse

X