- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.121
Ellerine sağlık canım çalışkan arkadaşımBen bugün söylediğim bütün işleri yaptım, aferin banaAkşam başım ağrıyordu uzandım biraz. Kızımın da uykuları düzensiz şu an ayakta az sonra uyutmaya çalışacağım..
Niloyatospikk en güzelini sen yapmışsın bugün ohh keyfine bak
İyi şükür canım bulmuşsun ben de dün sündük takıldım eh bugün hareket edelim gayri iyi haftasonları diliyorum evdeAy kizlar topigi kaybettim iyi mibildirim de gelmemis neyseki buldum
2 gundur de bisi yapmadim gerci miskin gecti biraz darisi bugune diyelim.
Iyi haftasonlariniz olsun evde
Şuan lupponun başka versiyonu olan Halley yiyorum ondandır pis Google kameramı mı açtı naptıYa bu sayfada da hep lupponun reklamı var
Kız Allah seni hamamı da bulamıyoruz hamamların hepiciği yakınımda gidemiyorumBen de kızı yıkadım yıkandım bi güzel. Spaya bayılırım. Hayaller spa hayatlar hamam
Geri dönüşüm çabanı kutluyorum. Bir dönem ben de ayırdım ayrı çöpler yaptım. Şimdi uğraşamıyorum ya. Ayruca özen istiyor.
Su evet çok önemli. Rabbim susuz elektriksiz bırakmasın valla.:)
Yaa hakkatt bak hamam da yokKız Allah seni hamamı da bulamıyoruz hamamların hepiciği yakınımda gidemiyorumsıhhatler olsun size de
Canım sizin orda geridönüşüm kamyonu mu var? Biz de yok ya da ben görmedimSabah erken uyandım geri dönüşüm poşetini dışarı çıkarmamıştım araç da geçti eh ben maskeyi takıp poşeti aldığım gibi aracın peşine takıldım halimi görmeniz lazımdısokaklar da bomboş çevreci olmaya çalışıyorum ya koşturduğumu aynadan gördü herhalde abi başladı geri geri gelmeye çok biriktirmişsiniz 2 poşet alın dedi Allah razı olsun
Kahvaltıdan sonra cilt temizliği ardından kömür maskesi duş oh mis çok fena pasaklanmışım ah bu kirler hamamda çıkardı ya neysekorona bi bitsin de bi keselenmek lazım şöyle havuza girip aslan ağzının altında gidemiyoruz bari hayal kuralım havuzdan önce bi saunaya girip 10 dk kadar kalıp posalardan arınmak sonra havuza girmek daha güzel olur tabii sonra kızarmış suratla bi kahve keyfi isteyene soda dışarıda da kar varsa oh mis ne güzel olurdu olsun bu halimize de şükür kuraklık var diyorlar su bulup yıkanabildiğimize şükretmek lazım bol bollll hem de
Evet canım kamyon geliyor her cumartesi geçiyor ayda bir kez de başka araç geliyor eski bozulmuş elektronik alet piller atık yağlar onları toplamaya geliyorCanım sizin orda geridönüşüm kamyonu mu var? Biz de yok ya da ben görmedimcan09e sen gördün mü?
Çabanı da takdir ediyorum ayrıca Niloyacım
Ne guzelmis yaaa nerde yasiyorsun merak ettimEvet canım kamyon geliyor her cumartesi geçiyor ayda bir kez de başka araç geliyor eski bozulmuş elektronik alet piller atık yağlar onları toplamaya geliyor
Teşekkür ederim canım araştır mutlaka sizin de vardır yakınınıza gelen başka örnek olarak giysi kumbaraları da var
Bi kaç yerde gördüm sanki. Bizim buralarda Atık kumbaraları var giysi kumbaraları var canım.Canım sizin orda geridönüşüm kamyonu mu var? Biz de yok ya da ben görmedimcan09e sen gördün mü?
Çabanı da takdir ediyorum ayrıca Niloyacım
Canım da nasıl istiyorr hee. Bir arkadaş bahsetti canım çekti:)Kafamda cok yapacak is vardi ama ben mutfaktan cikamadim ya hem gec basladim hem de lahana sarmasi biraz oyaladi
Sarma yapmışsın daha ne olsun ellerine sağlık afiyet olsun benim de canım yaprak sarması çekiyorKafamda cok yapacak is vardi ama ben mutfaktan cikamadim ya hem gec basladim hem de lahana sarmasi biraz oyaladi
Bunu okumadan canın istemiştir diye tahmin etmiştim sen seviyordun dimi lahana sarması sanki bi kere annemle yaptık demiştinCanım da nasıl istiyorr hee. Bir arkadaş bahsetti canım çekti:)
Yerime de ye.
Bursada yaşıyoruz canım sen neredensin?Ne guzelmis yaaa nerde yasiyorsun merak ettim