🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben bugün söylediğim bütün işleri yaptım, aferin bana👏 Akşam başım ağrıyordu uzandım biraz. Kızımın da uykuları düzensiz şu an ayakta az sonra uyutmaya çalışacağım..
Niloyatospikk Niloyatospikk en güzelini sen yapmışsın bugün ohh keyfine bak☺️

Ben bugün söylediğim bütün işleri yaptım, aferin bana👏 Akşam başım ağrıyordu uzandım biraz. Kızımın da uykuları düzensiz şu an ayakta az sonra uyutmaya çalışacağım..
Niloyatospikk Niloyatospikk en güzelini sen yapmışsın bugün ohh keyfine bak☺️
Ellerine sağlık canım çalışkan arkadaşım :sampiyon: :KK200:kızım erken uyudu ben de oturuyorum kitap okusam olur onu da canım istemiyor ah korona neler yaptın bize

Ay kizlar topigi kaybettim iyi mi 🙈 bildirim de gelmemis neyseki buldum 😂
2 gundur de bisi yapmadim gerci miskin gecti biraz darisi bugune diyelim.
Iyi haftasonlariniz olsun evde 🤭💐💐

Ay kizlar topigi kaybettim iyi mi 🙈 bildirim de gelmemis neyseki buldum 😂
2 gundur de bisi yapmadim gerci miskin gecti biraz darisi bugune diyelim.
Iyi haftasonlariniz olsun evde 🤭💐💐
İyi şükür canım bulmuşsun ben de dün sündük takıldım eh bugün hareket edelim gayri iyi haftasonları diliyorum evde 🌷🌺🌷🎉🎉🎉

Sabah erken uyandım geri dönüşüm poşetini dışarı çıkarmamıştım araç da geçti eh ben maskeyi takıp poşeti aldığım gibi aracın peşine takıldım halimi görmeniz lazımdı :KK70:sokaklar da bomboş çevreci olmaya çalışıyorum ya koşturduğumu aynadan gördü herhalde abi başladı geri geri gelmeye çok biriktirmişsiniz 2 poşet alın dedi😁Allah razı olsun😁
Kahvaltıdan sonra cilt temizliği ardından kömür maskesi duş oh mis çok fena pasaklanmışım ah bu kirler hamamda çıkardı ya neyse :KK70:korona bi bitsin de bi keselenmek lazım şöyle havuza girip aslan ağzının altında gidemiyoruz bari hayal kuralım havuzdan önce bi saunaya girip 10 dk kadar kalıp posalardan arınmak sonra havuza girmek daha güzel olur tabii sonra kızarmış suratla bi kahve keyfi 😁isteyene soda dışarıda da kar varsa oh mis ne güzel olurdu olsun bu halimize de şükür kuraklık var diyorlar su bulup yıkanabildiğimize şükretmek lazım bol bollll hem de 🤲🏻

Ben de kızı yıkadım yıkandım bi güzel. Spaya bayılırım. Hayaller spa hayatlar hamam😆

Geri dönüşüm çabanı kutluyorum. Bir dönem ben de ayırdım ayrı çöpler yaptım. Şimdi uğraşamıyorum ya. Ayruca özen istiyor.
Su evet çok önemli. Rabbim susuz elektriksiz bırakmasın valla.:)

Ben de kızı yıkadım yıkandım bi güzel. Spaya bayılırım. Hayaller spa hayatlar hamam😆

Geri dönüşüm çabanı kutluyorum. Bir dönem ben de ayırdım ayrı çöpler yaptım. Şimdi uğraşamıyorum ya. Ayruca özen istiyor.
Su evet çok önemli. Rabbim susuz elektriksiz bırakmasın valla.:)
Kız Allah seni hamamı da bulamıyoruz hamamların hepiciği yakınımda gidemiyorum 😁sıhhatler olsun size de

Sabah erken uyandım geri dönüşüm poşetini dışarı çıkarmamıştım araç da geçti eh ben maskeyi takıp poşeti aldığım gibi aracın peşine takıldım halimi görmeniz lazımdı :KK70:sokaklar da bomboş çevreci olmaya çalışıyorum ya koşturduğumu aynadan gördü herhalde abi başladı geri geri gelmeye çok biriktirmişsiniz 2 poşet alın dedi😁Allah razı olsun😁
Kahvaltıdan sonra cilt temizliği ardından kömür maskesi duş oh mis çok fena pasaklanmışım ah bu kirler hamamda çıkardı ya neyse :KK70:korona bi bitsin de bi keselenmek lazım şöyle havuza girip aslan ağzının altında gidemiyoruz bari hayal kuralım havuzdan önce bi saunaya girip 10 dk kadar kalıp posalardan arınmak sonra havuza girmek daha güzel olur tabii sonra kızarmış suratla bi kahve keyfi 😁isteyene soda dışarıda da kar varsa oh mis ne güzel olurdu olsun bu halimize de şükür kuraklık var diyorlar su bulup yıkanabildiğimize şükretmek lazım bol bollll hem de 🤲🏻
Canım sizin orda geridönüşüm kamyonu mu var? Biz de yok ya da ben görmedim can09e can09e sen gördün mü?
Çabanı da takdir ediyorum ayrıca Niloyacım🥰

Canım sizin orda geridönüşüm kamyonu mu var? Biz de yok ya da ben görmedim can09e can09e sen gördün mü?
Çabanı da takdir ediyorum ayrıca Niloyacım🥰
Evet canım kamyon geliyor her cumartesi geçiyor ayda bir kez de başka araç geliyor eski bozulmuş elektronik alet piller atık yağlar onları toplamaya geliyor
Teşekkür ederim canım araştır mutlaka sizin de vardır yakınınıza gelen başka örnek olarak giysi kumbaraları da var

Evet canım kamyon geliyor her cumartesi geçiyor ayda bir kez de başka araç geliyor eski bozulmuş elektronik alet piller atık yağlar onları toplamaya geliyor
Teşekkür ederim canım araştır mutlaka sizin de vardır yakınınıza gelen başka örnek olarak giysi kumbaraları da var
Ne guzelmis yaaa nerde yasiyorsun merak ettim

Canım da nasıl istiyorr hee. Bir arkadaş bahsetti canım çekti:)
Yerime de ye.
Bunu okumadan canın istemiştir diye tahmin etmiştim sen seviyordun dimi lahana sarması sanki bi kere annemle yaptık demiştin 😁annem yapınca yollar bana da ben yaprak sarmasını çok seviyorum

X