🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün çok iş yaptım verimli geçti
11 gibi kalktım
Evi dipköşe süpürdüm
Eşim balığa gitti tutmamış ben de acil bir yemek yaptım tarhana mantı mevsim salata mutfağı topla bulaşık makinasını boşalt derken saat oldu beşşşş kızımı hazırlayıp dışarı çıktım kardeşimin işyerine ziyarete gittik market alışverişi derken 1 saate yakın yürüyüş de yapmış oldum. Eve geldim kızımla biraz oyun hamuruyla oynadıktan sonra biraz Kuran okudum teyzemin 40ına bi hatim yapmak istiyorum inşallah 10 sayfa kadar okudum sonra 1 kapı 1 cam 1 avize sildim ve bugünü birledim :KK70: yarınki hedefim de 1 1 1 :KK70:böylece 1 haftada camların tamamı bitmiş olacak :KK70:yok böyle sündüklük evettt devam edelim efenim mobilyaların tozunu alıp aynaları sildim ve bu gazla da lavaboları bir güzel ovdum banyonun yerlerini sildim.Ver mehteri :halay:sonra hücuuum mutfağa bulaşıklıktaki bulaşıkları topladım makinadan çamaşırları çıkarıp yenilerini attım. Şimdi de kızımı uyuttum şimdiki planım duş alıp ardından kendime c vitamini yapıp içtikten sonra biraz kitap okuyup yatarım inşallah sonra kociş işten gelirrrr 3 e doğru geliyor finish İyi geceler :KK200:

Son düzenleme:
Evet bu benim taktik ben bu msjları görmedim arada yahu bugün koşturmaktan mübarek dün koca gün yat bugün de totoyu oturtma yahu bunun ortası yok mu ya çocuk küçük iken insan daha çok dinlenmek istiyor bir de emziriyorsun dimi sen ee daha ne olsun canım kurabiyelerin de var seni topiğin hamarat hatunu ilan ediyorum :sampiyon:
Çook tşk ederim. Beni anlayıp hak vermene.🥰

Buna da bi bakayım canım şipşak adı da güzelmiş sen teee oradan bu topiğe nasıl getirdin tarifi canım ben bu işleri hiç beceremiyorum sündüklüğün yanında teknoloji özürlüsüyüm 40 yaşındaki görümcemden snapc.. öğrendim bir de kurcala kurcala anca becerdim video çektim ama süperdi he baya güldüm eşime attım hatun iyi misin dedim ablandan öğrendim :KK70:
Alıntı yapıyorsun canım. Cevaplanın sol yanında alıntı sekmesi. Cvp vermek istediğin kadar mesajı alıp alıntıları ekle çıkar yapabiliyorsun.🥰
Ben de çok iyi değilimdir ama bunlar basit şeyler🙃

Alıntı yapıyorsun canım. Cevaplanın sol yanında alıntı sekmesi. Cvp vermek istediğin kadar mesajı alıp alıntıları ekle çıkar yapabiliyorsun.🥰
Ben de çok iyi değilimdir ama bunlar basit şeyler🙃
Ben o alıntıları sadece aynı topik içinde sanıyordum başka topiğe taşındığından haberim yoktu süpermiş kaç senelik telefonumun ekranının bölünmesini bile yeni keşfettim :KK70: önceden video izlerken msj gelince cevap veremezdim bekleyin azcık derdim içimden rezillik geçen tesadüfen öğrendim ekran bölünüyor hem izle hem cevap yaz :KK70:

Ben o alıntıları sadece aynı topik içinde sanıyordum başka topiğe taşındığından haberim yoktu süpermiş kaç senelik telefonumun ekranının bölünmesini bile yeni keşfettim :KK70: önceden video izlerken msj gelince cevap veremezdim bekleyin azcık derdim içimden rezillik geçen tesadüfen öğrendim ekran bölünüyor hem izle hem cevap yaz :KK70:
Heee anladımm bende diyodum o kadar dolanıyor buralarda nasıl bilmez:)))

Daha duş alıcam ama halim kalmadı kurabiye yarına artık duş alıp kitabı okuyup yatsam iyi olacak kızım sabah 10 da anne kalk erkenden demeye başlar 😁
Baya iş yapmışsın maşallah. Motoru taktın gibi hayal ettim seni. Evin içinde bi o yana bi bu yana.😁
Bizimki de uyudu bi yarım saat önce karnımızı doyurduk kızla. Ben de yatıcam inşallah.
Bugün naptım. Kızın çamaşırlarını attım yıkandı astım. Taze fasulye pilav yaptım. Tarhana da yapacaktım vazgeçtik. Babası yumurta da kırdı:))
Doymayız diye.
Makine boşaldı yerleşti. Ocak silindi.
Dediğim şeyi yapamadım kısmet artık ne zamana bilinmez:))

Baya iş yapmışsın maşallah. Motoru taktın gibi hayal ettim seni. Evin içinde bi o yana bi bu yana.😁
Bizimki de uyudu bi yarım saat önce karnımızı doyurduk kızla. Ben de yatıcam inşallah.
Bugün naptım. Kızın çamaşırlarını attım yıkandı astım. Taze fasulye pilav yaptım. Tarhana da yapacaktım vazgeçtik. Babası yumurta da kırdı:))
Doymayız diye.
Makine boşaldı yerleşti. Ocak silindi.
Dediğim şeyi yapamadım kısmet artık ne zamana bilinmez:))
Evet motoru takmış gibi oldum😁
Dediğin şey neydi unuttum canım ya bu ara çok unutkanlık var inan bakalım vitaminler işe yaracak mı
Senin taze fasülyeyi okuyunca annemin fasulyesi aklıma geldi güzel yapar bizim evde de eşim kıymalı ister ben kıymalı sevmem bol zeytinyağlı turşucu kavgası gibi aynı bu yemeği pişirmiyorum annemde yiyorum desem yeridir senin kociş gene ocak başına geçmiş maşallah 🧿 nazar boncuğunu koyuyorum senin de ellerine sağlık canım bebiş de hazır uyumuşken vakitlice yatmak lazım ben de yatıcam inşallah iyi geceler yarın görüşmek üzere :KK68: huzurlu uykular hepimize

Evet motoru takmış gibi oldum😁
Dediğin şey neydi unuttum canım ya bu ara çok unutkanlık var inan bakalım vitaminler işe yaracak mı
Senin taze fasülyeyi okuyunca annemin fasulyesi aklıma geldi güzel yapar bizim evde de eşim kıymalı ister ben kıymalı sevmem bol zeytinyağlı turşucu kavgası gibi aynı bu yemeği pişirmiyorum annemde yiyorum desem yeridir senin kociş gene ocak başına geçmiş maşallah 🧿 nazar boncuğunu koyuyorum senin de ellerine sağlık canım bebiş de hazır uyumuşken vakitlice yatmak lazım ben de yatıcam inşallah iyi geceler yarın görüşmek üzere :KK68: huzurlu uykular hepimize
Mutfağın balkon kapısı ve camını silsem iyi olucak diyodum ya:)
Benim eşim de öyle kıymalı sever yemeği. Hatta daha bugün konuştuk, kıyma kalmamıştı sade yaptım fasulyeyi, kıyma da olsaymış çok güzel olacakmış dedi. Kızım da yok böyle iyi olmuş dedi, kızım dedim baban utanmasa pilavı da kıymalı isteyecek, gülüyor:)

Mutfağın balkon kapısı ve camını silsem iyi olucak diyodum ya:)
Benim eşim de öyle kıymalı sever yemeği. Hatta daha bugün konuştuk, kıyma kalmamıştı sade yaptım fasulyeyi, kıyma da olsaymış çok güzel olacakmış dedi. Kızım da yok böyle iyi olmuş dedi, kızım dedim baban utanmasa pilavı da kıymalı isteyecek, gülüyor:)
Ben de kaldım burada ekşınlı konu var dediler ondan ona derken te eşim geldi sonra da hadi sabah erken kalkalım diyoruz bu ne perhiz bu ne lahana 😁
Silmedin mi balkon kapı camını silmediysen yarın ki görevin yapmazsan sündüklük kupası kaldırırım haberin olsun 😁

Ben de kaldım burada ekşınlı konu var dediler ondan ona derken te eşim geldi sonra da hadi sabah erken kalkalım diyoruz bu ne perhiz bu ne lahana 😁
Silmedin mi balkon kapı camını silmediysen yarın ki görevin yapmazsan sündüklük kupası kaldırırım haberin olsun 😁
Valla senin üstüne kaç uyudum kalktım bilmiyorumm:: ( kız sürekli uyandı.
Silemedim yaa. Bakalım yapabilirsem artık. Yapamazsam kaldırırsın sündüklük kupasını napak😄

Günaydın hayırlı cumalar 🌺🌷

Ay bugün iş yapasım yok eşim işe erken gidecek ben de dışarı çıkmak istiyorum ama korona olmaktan da korkuyorum sanırım çıkıcam bikaç saat 😊

Şu saat oldu daha işlere başlamadım. Elde yıkanacak bulaşıklar var, kızımın çamaşırları yıkanıp asılacak ve ortalık berbat halde toplamam lazım. Başlıyorum ben görüşürüz hadi😉 (bunları yaptığım arada kızımla oynayacağım, banyo yaptıracağım ve uyutacağım)

Şu saat oldu daha işlere başlamadım. Elde yıkanacak bulaşıklar var, kızımın çamaşırları yıkanıp asılacak ve ortalık berbat halde toplamam lazım. Başlıyorum ben görüşürüz hadi😉 (bunları yaptığım arada kızımla oynayacağım, banyo yaptıracağım ve uyutacağım)
Ben bi iş yapmadım bugün yamuldum gene kramp gibi ağrılar giriyor yine bi gün tam gaz iş bi gün yatış 😂orta yolu bulamadık gitti

Bugün hiçbir iş yapmadım dışarı da çıkmadım akşamüstü annemlere gittim bol bol kedimizi sevdik verimli bir gün değil aşklı bir gün oldu bugün kedim geldi bi ara üzerime uzandı kızım kıskandı kediyi bi üzerimizden indirdik kızım geldi sarıldı işte böyle kızımı uyuttum şuan çokoprens yiyorum napalım sağlık olsun bugün de sündük takıldık kupayı kaldırıyorum :sampiyon:günün sündüğü

X