• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'in alyansı...=]

nilsolt

[o8.o9.2012]....<3
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
274
0
116
36
Merhaba kızlar bakalım beğenecek misiniz?... :16:
$09102011227.jpg
Eki Görüntüle 271994

çok hoş umarım iş yaparken çok rahatsızlık vermez birazcık kalın ama gönlünze göre ise, keyfini çıkarın :)

çok hoş umarım iş yaparken çok rahatsızlık vermez birazcık kalın ama gönlünze göre ise, keyfini çıkarın :)
2. resimde çok kalın gibi ama değil henüz bir rahatsızlık vermedi ama ağır bir işte çıkartırım zaten... :) Çok teşekkür ederim..:16:

Çok hoş canım güle güle kullan;)

hayırlı olsun gerçekten çok şık alyans.inşallah bir ömür boyu ilk günkü heyecanla taşırsın alyansını.allah utandırmasın...

yüzük küçük mü geldi sıkmış gibi sanki :]

evet biraz sıkmış gibi durmuş bir de sarı altın mı o alltaki resimde beyaz altın sanki beyaz daha güzel durmuş

model gerçekten çok hoşmuş.parmağına biraz oturmuş ama yeni takmaya başladıysan ondan olabilir.Ben de nişan yüzüğümü ilk taktığımda alışık olmadığından biraz oturmuştu ama bir süre sonra parmak alışınca daha hoş duruyor.

Çok teşekkür ederim kızlar... Beğenmenize sevindim herhalde yorgunluktan olsa gerek o gece zor taktım yüzüğü o yüzden böle tombiş olmuş elim :16: Tekrar çok teşekkür ederim..

Ovv ben bayıldım buna çok sade ama bi o kadar da göz alıcı . Bende böyle birşey düşünüyorum . Hayırlısı olsun canım bu arada :)

canım çok beğendim bende düz bombeli istiyodum ama bu modelden bulursa bende alabilirim. iyi günlerde kullan.

canım çok beğendim bende düz bombeli istiyodum ama bu modelden bulursa bende alabilirim. iyi günlerde kullan.

Evet parmağı daha iyi sarıyor bende bombeli seviyordum bu oldu altınbaşa bakabilirsin canım... Çok teşekkür ederim bu arada sana daha güzelleri olur inşallah....:16:

Back