Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

canım evini esyalarını cok begendim.özellik bebek odana bayıldım.bir kaç bişey soracam bebek odasıyla ilgili; odayı meltem mobilyadan almışsınız, size tamamen ne kadara mal oldu?internet sitesindeki fiyatıyla aynı mı? ikincisi bebek tekstil grubunu nereden aldınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim?simdiden tesekkürler..

canım evini esyalarını cok begendim.özellik bebek odana bayıldım.bir kaç bişey soracam bebek odasıyla ilgili; odayı meltem mobilyadan almışsınız, size tamamen ne kadara mal oldu?internet sitesindeki fiyatıyla aynı mı? ikincisi bebek tekstil grubunu nereden aldınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim?simdiden tesekkürler..

Teşekkür ederim canım Bebek odası takımını 2500 liraya aldık. Ekstradan rafını almıştık. Emzirme koltuğu 300 lira perde de 400 liraydı. Bebek uyku seti de 160 tl o da taç'tan.

masallah cok guzel bi evin bişeyi merak ettım bebek odasındakı sallanabılır? beyaz sandalye ama uzerine yastık minder fişlan koymussun onu nereden ve kaça aldın oğrenebilirmiyim?? ona benzer bişey arıyorumda.. sallanan sandalye eskı kovboy filmlerindeki gibi bişi tarzı ;)

ben en çok bebeğinin odasını beğendim :) çok zevkli döşenmiş Allah hayırlı ömür versin inş. ağız tadıyla oturun..

çok güzel eviniz özellikle holdeki saate bayıldım ben nerden almıştınız canım

evett ben de aynı şeyi soracaktım. Bu konuda yardım lütfenn. Evin çok güzel canım özellikle bebek odan ve mutfağını çok beğendim.Güle güle otur, güle güle büyüt oğluşunu:46:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:

Back
X