kizlar benim nikele karsi alerjim var surekli kasiniyorum ve kasidigim yerler artik kaniyor ilac,serum,igne,losyon hepsini kullandim ama kesin sonuc alamadim aslinda doktorum cok iyi suan ilacimi degistirdi ama seninle isimiz cok zor dedi...
benim gibi nikel alerjisi olan arkadaslar tedavi icin neler yapiyorsunuz?yardimci olursaniz cok sevinirim...
simdiden tesekkur ederim
):nikel alerjisi bende de var ve uzun yillardir cekiyorum sadece taki toka vs degil bircok yiyecekte de var sogan sarimsak domates kabartma tozu kakao konserve yiyecekler:::liste boyle gidiyor gitmedigim doktor kalmadi ): antibiyotik kortizonlu kremler yuzunden derim inceldi ve damar catlaklarim olustu fena birsey. Ve omur boyu surecegini soyledi doktorum seker hastaligi gibi
aci da yasak ):
Cok hassaslasti ben hala uygun bir nemlendirici bulamadim): kullandiginiz iyi gelen krem oneriniz varsa cok sevinirim ): :
Gecmiş olsun zor bir rahatsızlık ben gecen gün küpemi deniyim dedim takıp çıkartmam bir oldu ama 2gun kaşındı kulağım(
Bana doktorum "EMOLİUM" body emulsion diye bir krem vermişti netten bir araştır istersen
Tekrar geçmiş olsun
Tesekkur ederim arastiricam :)benim yuzumde oldugu icin cok zorluk cekiyorum insallah faydasi olur::
Gecmiş olsun zor bir rahatsızlık ben gecen gün küpemi deniyim dedim takıp çıkartmam bir oldu ama 2gun kaşındı kulağım(
Bana doktorum "EMOLİUM" body emulsion diye bir krem vermişti netten bir araştır istersen
Tekrar geçmiş olsun
Tesekkur ederim arastiricam :)benim yuzumde oldugu icin cok zorluk cekiyorum insallah faydasi olur::
Bırde ilaç olarak "advantan" diye bir krem vermişti
Bırde ilaç olarak "advantan" diye bir krem vermişti
Kullaniyorum advantan bende de var ama kortizon iceriyo ve nemlendirmiyor sanki):
Ama diger yazdigin krem ozellikleri hosuma gitti benim yuzumde cok hassas paylastigin icin tesekkur ederim:)
Alerji testi yaptilar bendede nikele aleri varmis.goz dojtorlari Alerji testleri sonuc vermez dedigi icin hic yaptirmamistim. Ne buyuk hata. 6 senelik izdarabimin sebebini simdi öğreniyorum. Vucudum o kadar onemli degil ama yüzüm özellikle göz kapagimdan cok cektim. Bi suru nemlendirici önerdi karisimlar kremler haplar verdi. Koca bi dosyam oldu. Hepimize cok gecmis olsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?