Nikel alerjisi

fatihpepe

2+1 Ben,Esim+Oglum
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
4.237
2.369
373
kizlar benim nikele karsi alerjim var surekli kasiniyorum ve kasidigim yerler artik kaniyor ilac,serum,igne,losyon hepsini kullandim ama kesin sonuc alamadim aslinda doktorum cok iyi suan ilacimi degistirdi ama seninle isimiz cok zor dedi...

benim gibi nikel alerjisi olan arkadaslar tedavi icin neler yapiyorsunuz?yardimci olursaniz cok sevinirim...
simdiden tesekkur ederim

İyi günler. Probleminizle ilgili durum nedir? Çözüm buldunuz mu acaba?

iyi gunler benim nikel(metal)alerjim var 3ay serum,igne,hap,losyon.....kullandim sikayetim gecti ama bunlar gecici cozumler suan kullandigim herseye dikkat etmeye calisiyorum cunku;nikel sadece saat ve takilarda degil ruj,deterjan,metal fermuar ve dugme,cimento,renkli baski,catal,kasik,kapi kolu vb.bir cik seyde var deterjan kullanirken eldiven kullaniyorum,ust kismi renkli catal bicak ve nikelsiz sampuan-sabun alicam(doktor onerdi)
ilginiz icin tesekkur ederim
benim gibi olan kimse yok galiba sevindim

bende de var..ama kısmen..

evet bende saat ve altın hiçbirşey takamıyorum.alyans parmağımın iki yanında ki parmaklarım mahvoldu.bileklerim,dirsek içlerine kadar uzayabiliyor.bende atopik egzama da var.ne zaman patlayacağı belli olmuyor.bir yerde başlayınca oraya oraya derken alakasız yerlerin kızarık,kaşıntılı..göz kenarlarım,dudaklarım,çenem...offf çok zor çokk..

hatta bununla ilgili bir anımı da yazayım.mayıs-haziran gibi tamda atak yaptığı esnada çıkardım kollarımda ne varsa.kremlerimi-losyon ne varsa kullanıyorum.parmaklarım,bileklerim boş günlerce takmadım ve hala daha takamıyorum.odamızı temizleyen abla ''ahh kızım bişi mi oldu bozduruverdin alyansına kadar sen severdin be kızanım takıştırmayı '' deyince oda arkadaşımla ne gülmüştük..

bende de var nikel alerjisi ellerimin kaşıntıaı vahim bi hal alıyo artık. metale dokunmadan yaşamak ne kadar kolay olabilirkiii

):nikel alerjisi bende de var ve uzun yillardir cekiyorum sadece taki toka vs degil bircok yiyecekte de var sogan sarimsak domates kabartma tozu kakao konserve yiyecekler:::liste boyle gidiyor gitmedigim doktor kalmadi ): antibiyotik kortizonlu kremler yuzunden derim inceldi ve damar catlaklarim olustu fena birsey. Ve omur boyu surecegini soyledi doktorum seker hastaligi gibi
aci da yasak ):
Cok hassaslasti ben hala uygun bir nemlendirici bulamadim): kullandiginiz iyi gelen krem oneriniz varsa cok sevinirim ): :

Gecmiş olsun zor bir rahatsızlık ben gecen gün küpemi deniyim dedim takıp çıkartmam bir oldu ama 2gun kaşındı kulağım (
Bana doktorum "EMOLİUM" body emulsion diye bir krem vermişti netten bir araştır istersen
Tekrar geçmiş olsun

Alerji testi yaptilar bendede nikele aleri varmis.goz dojtorlari Alerji testleri sonuc vermez dedigi icin hic yaptirmamistim. Ne buyuk hata. 6 senelik izdarabimin sebebini simdi öğreniyorum. Vucudum o kadar onemli degil ama yüzüm özellikle göz kapagimdan cok cektim. Bi suru nemlendirici önerdi karisimlar kremler haplar verdi. Koca bi dosyam oldu. Hepimize cok gecmis olsun ((

nasıl bir test uygulandı..bende bahar alerjileri dışında dudak,dudak çevresi,göz kapağım kaşınarak kızarıp alevleniyor..cayır cayır yanıyorum resmen..nasıl bir yol izlemeliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…