• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El nıke sandalet 2 adet babet 1 yağmur botu tertemiz çok ucuz!!!fiyatlar düştü

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
$DSCN5599.jpg $DSCN5600.jpg $DSCN5601.jpg $DSCN5612.jpg $DSCN5613.jpg $DSCN5677.jpg
nike sandalet 26 numara 15 lira 1,5 ay kullanıldı
pudra babet 26 numara bir kere düğünde giyildi 15 lira
siyah babet 26 numara 10 lira genelde kreşte giyildi temiz
$DSCN5652.jpg $DSCN5653.jpg
pembe yağmur botu 24 numara çok az kullanıldı 10 lira

canım sandalet pudra rengi bir kere giyildi yeniden farksız bayılıcaksın üstelik ortapedik :))

ayy pardon ben babeti sordum sandım sandalet şeker pembesi ben rengine bayılarak almıştım :)))

cnm oğlum iki büçuk yaşında kız 11 aylık kıza alsam çok bekletmem lazı oğlana alacakatım kırmızı olsaydı keşke

heee sen o yüzden kırmızı istedin haklısın o zaman:))

canımcığım gönderdim senin kargoyu hediyede kyodum sürpriz ama başka bişey:) ya yeni bişeyler bulamadım fotolarını gördüklerin var zaten...bişey çıkarsa mail atıcam ben sana. istanbula gidip annemin evine bıraktıklarıma bakıcam ok:)

canımcığım gönderdim senin kargoyu hediyede kyodum sürpriz ama başka bişey:) ya yeni bişeyler bulamadım fotolarını gördüklerin var zaten...bişey çıkarsa mail atıcam ben sana. istanbula gidip annemin evine bıraktıklarıma bakıcam ok:)

ok canım teşekkür ederim sevgiler hediyeyide merak ettim :)

canım ben bayramdan önceki cumadan giderim heralde bayramdan sonra pazarda dönerim diyorum.sen ne zaman gidiceksin?
annemler beşiktaş arnavutköyde oturuyo bu arada..

asucum geldi kargom hediyenede bayıldım ikiside çok güzel

tekrar teşekkürler

canım çok tersmişiz benim annemde kartalda :)

canım benim güle güle kullansın iyi günlerde:) evet çok ters:( izmite daha yakınsın nerdeyse:))) öpüyorum çok...iyi bayramlar:)

Back