How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nikah nikahtan sonra ?

divine_time

Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
2.958
4
156
40
İzmir
kızlar biz düğün yerine sade bir nikah istiyoruz ama benim kafama takılan şeyler varr
nikah bittikten sonra ne yapılır ?

1- kutlamaya mı gidilir ?
2-yakın çevreyle yemeğe mi çıkılır (bu yakın çevreye nasıl karar vericez o kadar insan arasından?)

siz neler yaptınız? yardımcı olur musunuz?

bir sorum daha varrr...
biz nikahı nerde yapacağımıza karar vermedik. izmir bornova dayız. nikah için fuarı düşünüyoruz bunun için izmir de mi başvuru yapmamız gerekiyor? yada nikah için öneriniz var mııı?? nerde yapabiliriz?

Son düzenleme:
Merhaba biz düğünden sonra sadece sağdıçlarımızla, eşimin kardeşleri ve benim kardeşimle güzel bir restoranta yemeğe gittik kutlama tadındaydı açıkçası yakın çevre olarak bu kişileri belirledik yani a.s

• Beğen
Reactions: Amy
bizde nikahtan sonra genclerle arkadaslarımızla nikah sahitleri fln yani yemege gittik müzikli eğlence tarzında biyerdi tabi aileden kimse gelmedi kız kardeşim dısında

Biz de nikah yaptık, nikahın ardından 100 kişilik bir yemek daveti verdik...
Yakn akrabalar ve arkadaşlardan oluşan bir gruptu...
Boğazda müzikli bir restorandı.. Bahçe kısmı tamamen bize ayrılıştı ve çok eğlenmiştik....
Düğün gibi olmuşt...

Boğazda müzikli bir restorandı.. Bahçe kısmı tamamen bize ayrılıştı ve çok eğlenmiştik....
Düğün gibi olmuşt...

çok güzell yaaaa bizde böyle birşey düşünebiirz teşekkür ederimmm

Ben nikah arkasından da hem sade hem de böyle kuru kuru birşey olmasın diye yemek düşünüyorum.O gün için son nikahı aldık böylelikle de 17:00 gibi kıyılan nikahın tüm işlemleri bir saatte tamamlanacak ve çok yakın akrabalar (teyze-dayı-amca gibi) ve de bir kaç arkadaş ile ortalama 70 kişilik bir yemek düzenleyip kurtlarımızı dökeceğiz.Ben gelinliksiz bir düğün yemeği düşünemiyorum bu sebeple tabii ki gelinlikle gideceğim.

nikah sonrası yemekli eğlence mekanı konusunda kararsız kalan arkadaşlarım için bu yazım faydalı olacaktır diye düşünüyorum. son yıllarda popüler bir hal alan teknede yemekli ve eğlenceli düğün organizasyonlarını bütçenizi sarsmayacak fiyatlara organze edebilirsiniz. nikah sonrası yemeği ve nikah sonrası eğlence organizasyonları yapan firmalardan WebTeknesi'ni sizlere gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. sitelerine girip iletişim bilgilerini alarak firmadan fiyat teklifi alabilirsiniz.

Düğün gibi olmuşt...

merhaba, biz de aynı şekilde planlıyoruz. Acaba mekanın ismini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

Back