Düğün Nikahtan sonra yemek ve gelinlik

sercio79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
20
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba gerçekten 2 arada 1 derede kaldığım için sizlerden acil yardım beklemekteyim.7 mayısta nikahım küçükçekmece nikah dairesinde nikahım olucak fakat sonrası için düğün yeri ayarlayamadım. biliyorum çok geç kaldım faklat ev hazırlığı falan derken maddi sıkıntılar dolayısıyla eşim neredeyse bu düğün işinden vazgeçmek üzere. diyorki akşam 20 arkadaş yemeğe gidelim
peki böyle yemeğe giden varmı gelinlikle o mekanda çok hoş olmuyacağını düşünüyorum. sizce nasıl olur.
bide böyle bir durum için daha önceden katıldığınız bir mekan varmı?
lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var...

düğün yeri derken yemekli bir düğün mekanı bulmak bu saatten sonra çok zor ama denemek lazım. diğer düğün mekanları hakkında da pek bilgim yok ama nikah yapan herkes en yakın tanıdıklarıyla bir mekanda yemek yerler. benimde düşüncem böyleydi nikah sonrasında aile arkadaş arası bir yemek. gelinliğiyle giden de oluyor çok enterasan gelebilir ama eve gidp gelinliğini çıkarıp kıyafetle yemeğe giden de var.

florya taraflarında bir çok yemek mekanı var belediyenin tesisleri var uygun mekan olarak. önceden rezervasyonla halledilebilir.

Son düzenleme:

benim ablamın nikah artı yemek olmuştu
gelinliği ile gitti
tarabyada müzikli bir eglence mekanıydı
adını hatırlayamıyorum tabi cok zaman oldu
ama garip kacmaz tabiki de
belki uzun duvagını cıkartıp
şık güzel bir cicekle kalabilirsin rahat etmek icin

Neden olmasın benim kuzenim nikah sonrası küçükçekmece gölüne kıyısı olan küçükçekmece belediye tesislerinde 25 kişilik yemek verdi , yengemizde gelinliği ile katıldı çokta güzel oldu :) fiyatlarda makullll

Küçükçekmece Sosyal Tesisi
Adres : Küçükçekmece Fatih Mah. Altın Sok. Gölkenarı ( Soğuksu tren istasyonu yanı)
Telefon : 0 212 425 48 48
0 212 425 68 68
Fax : 0 212 425 97 00

benim kuzenimin düğünü adana da öğlen düğünü oldu..düğündn sonra yakın akrabalar (25-30 kişi) restorana gittik.zaten kapanmıştı bizim için üst kat.kendimizce eğlendik..çok güzel oldu..masayı donattılar..kuzenimde baya tedirgin olmuştu nasıl olcak diye...ama hiç bi problem olmadı..

gelinligini cikarma bence!! niye cikarasin... o gun senin gunun!
benin kendi nisanimdan, 3 gun once haberim olunca bisi yapamadim ve son dakika karari vererek, arkadaslarla toplanip kadikoyde fasil dinlemistik, yemistik, icmistik, eglenmistik! 20 kisi vardik.

oldukca da hostu! bence boyle bisi yapabilirsiniz...

simdiden tebrik ediyorumm!!

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim . bende bir fasıl mekanı olsun diyorum çünkü en rahat orada olur herhalde geliinlikle. sadece canlı müzik yapan yerlerde abes kaçabilir diye düşünüyorum. hayde bakalım şimdide avrupa yakasında fasıl mekanı aramaya kaldı iş.:)

hem kaliteli bir eğlece ortamı hem de zengin ve geniş içeriğe sahip bir menüye sahip olmak istiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz nikah sonrası yemekli eğlence mekanı hizmeti veren tekneler olmalıdır. ekonomik açıdan bütçenize uygun fiyatlara ödeyerek küçük ve büyük teknelerde dilediğiniz gibi eğlenirken 4 saat boyunca boğaz turu yapacak ve İstanbul'un büyüleyici manzarasının tadını çıkaracaksınız. nikah sonrası yemeği ve nikah sonrası eğlence ortamı isteyen tüm arkadaşın hiç düşünmeden deneyebilecekleri organizasyonların başında geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…