• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikahtan sonra istanbulda gidilicek restorantlar

Esmer54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
2.629
890
163
kızlar fikir istiyorum mnazarası güzel istanbulda awrupada olur anadloda anadolu daha güzel olur ama bir restorannt arıyorum fikir verin bana luftenn :26:

kızlar fikir istiyorum mnazarası güzel istanbulda awrupada olur anadloda anadolu daha güzel olur ama bir restorannt arıyorum fikir verin bana luftenn :26:

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden :)

Alkollü alkolsüz, müzikli müziksiz, nasıl bir yer istiyorsunuz ve kaç kişilik acaba? Bence bunları da belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur :31:

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden :)

Alkollü alkolsüz, müzikli müziksiz, nasıl bir yer istiyorsunuz ve kaç kişilik acaba? Bence bunları da belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur :31:

alkolsuz müzik olabilr canlı böle gençler oluyorya gitar çalışıyorlr karadenizli fln :D ama muziksizde olur 15 20 kişilik fln yakın arkadaslar ve aileden kardesler okadar

Benim düğünden sonra gideceğim yer Lakerda küçükyalıda istersen bir bak cok kaliteli bir mekan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim düğünden sonra gideceğim yer Lakerda küçükyalıda istersen bir bak cok kaliteli bir mekan

bktım cnm çok saolda orası hep balık var menüde birde bogaz manzaralı felan olsa daha gzel olurdu yaa :26:

Evet canım ama mükemmel bir yer müzik içinde fasıl ekipi getirecez mekâna biraz pahalı bir yer ama değecek bir mekan :))

Kucukcekmecede göl kenarında love garden diye bi mekana gitmistik herkes çok beğendi benimde çok içime sindi internet sitesine bi bak cnm çok sik ve hoş bi mekan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back