• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahta takı.

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Herkese merhaba. Yaklaşık 5 buçuk ay sonra nikahım var. Ben çoğu kız gibi düğün hayali olan biri değilim, hatta neredeyse ergenliğimden beri hep nikah sonrası güzel bir restorantta aileler, dostlar ve yakın çevre ile müzikli içkili eğlenceli bir yemek organizasyonu yapmak istemişimdir. Bu sebeple bu hayalimi gerçekleştireceğiz inşallah. Ancak merak ettiğim bir konu var, birkaç gün öncesine kadar nikahta sadece anne baba gibi büyüklerin takı taktığını sanıyordum. Ancak gelen tüm davetliler takabiliyormuş. Nikah tarihimizi aldık, peki imzalar atıldıktan sonra o salonda mı takılacak takılar düğünlerdeki gibi boyuna asılan kurdelelere, yoksa çıkıp dışarıda isteyen istediği gibi verecek mi? Nikah yaparak evlenenler bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim. Pek anlatamasam da anladığınızı umuyorum, şimdiden teşekkürler. :KK200:

Merhaba , öncelikle hayırlı olsun..
Biz düğün salonunda evlenmiştik ama pek çok arkadaşım sade nikah töreni ile evlendikleri için gözlemleme fırsatı buldum..
Sorduğun soru, belediyelerin salonları ile alakalı. Kimi belediyelerin salonları dar ve arka arkaya nikah töreni randevusu verdikleri için ,siz daha salonu boşaltmadan bir sonraki nikah için hazırlık yapılıyor.. Ama sizden sonra başka nikah yoksa takı töreni orada yapılabilir diye düşünüyorum.
Ama İstanbul gibi büyük bir şehirde evleniyorsanız, genelde buralarda salonun yanında fotoğraf çekimi ,ikram ve takı töreni için ayrı bir salon daha oluyor , nikah kıyıldıktan sonra yan salona geçiyorsunuz..
O sebeple nereye başvuru yaptıysanız oradan tam bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum .
Tekrar hayırlı olsun mutluluklar

Merhaba , öncelikle hayırlı olsun..
Biz düğün salonunda evlenmiştik ama pek çok arkadaşım sade nikah töreni ile evlendikleri için gözlemleme fırsatı buldum..
Sorduğun soru, belediyelerin salonları ile alakalı. Kimi belediyelerin salonları dar ve arka arkaya nikah töreni randevusu verdikleri için ,siz daha salonu boşaltmadan bir sonraki nikah için hazırlık yapılıyor.. Ama sizden sonra başka nikah yoksa takı töreni orada yapılabilir diye düşünüyorum.
Ama İstanbul gibi büyük bir şehirde evleniyorsanız, genelde buralarda salonun yanında fotoğraf çekimi ,ikram ve takı töreni için ayrı bir salon daha oluyor , nikah kıyıldıktan sonra yan salona geçiyorsunuz..
O sebeple nereye başvuru yaptıysanız oradan tam bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum .
Tekrar hayırlı olsun mutluluklar

Cevabınız için teşekkür ederim ve evet İstanbul'da evleniyoruz. Ayrıca nikah için en son saati aldık. O zaman ben de dediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ama arayıp bende bir görüşeyim o halde, tekrar sağolun. :KK200:

Cevabınız için teşekkür ederim ve evet İstanbul'da evleniyoruz. Ayrıca nikah için en son saati aldık. O zaman ben de dediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ama arayıp bende bir görüşeyim o halde, tekrar sağolun. :KK200:

Merhaba
Nikah için son saati aldık demişsiniz son saat kaç acaba. Pek.bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Back