• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahta nasıl bir kıyafet seçimi yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
116
İzmir
Kızlar benm düğün temmuzda fakat eş durumu için nikahımız kurban bayramında yapılacak sizce nikahta nasıl bir kıyafet seçimi yapmalıyım? takım elbiseyi nedense pek sevmiyorum ama şık bir model bulabilrsem fikrim değişebilir ya da düz bir elbise üstü mini bir ceketle tamamlasam kıyafetimi nasıl olur? renk olarak beyaz istiyorum ama kışında beyaz pek hoş durmaz sanırım.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim veya elise modelleri koyarsanız daha mutlu olurum:D:D:uhm:

beyaz uzun bi elbise giymek istemişimdir hep opuyorumnanaktan

evet canm bende beyaz bir elbise istiyorum hadi mevsim kış olunca üzerine de lacivert mini bir ceketle kombin ederm diyorum ama yinede kış için çok açık kalıyo sanırım.. model önerilerinizi paylaşrsanız çok sevnrm..:D

Çocukluğumda nikahı ayrı yapılan gelinler siyah giyerlerdi ve başlarına çok güzel önü tüllü falan küçük nikah kepi takarlardı, hep beğenmişimdir bu nikah kepi olayını, eğer nikahım ayrı olsaydı düşünebilirdim. Eğer farklı birşeyler arıyorsan modaevleriyle bir görüş, zaten ızmir süper bu modaevleri konusunda biliyorsun, kep olayıda senin için bir alternatif olabilirse modaevinde sana seçenekler sunacaklardır.

bende çok beğeniyorum tüllü şapkaları fakat nişanlım öyle bişeyler takarsan çok gülerim diyo:):) bir büstiyerle süper olurdu ama maalesef. nikahımız böyle aile arasında olucak o yüzden birde ona ayrı özel bir bütçe ayrmak istemiyorum moda evlerine girdiğim an gelinlik fiyatına yakın bişeyler çıkar hazır giyim daha uygunolur sanırım.. teşekkürler canm:)

O zaman sade ama güzel bir şey giymelisin, mesela dizüstü straples veya askılı, üzerine aynı kumaştan minik bir ceket, bir arkadaşım geçen yıl diktirmişti tam üstüne göre lacivert renk, dizüstünde de mini bir yırtmacı vardı çok güzel olur hem lacivert kışa uygun olur. Ama saçına özel birşey yapabilirsin nikahta. Değişik minicik beyoğlu taşlı bir toka gibi..

Son düzenleme:
evet çok hoş olur hem zarif de durur. lacivert zaten aklımın bir köşesinde ağır bir renk.. elbiseye daha yatkınım sanırım, umarım beğenebileceğim bir model bulabilirim.. saçıma dediğin gibi canm taşlı toka takıp kıyafeti daha da ağırlaştırmak güzel bi fikir teşekkürler..

Benim de nikahım düğünden önce olacak galiba . hayalimde dizüstü beyaz bir elbise vardı. Kışa denk geleceği için beyaz elbise giyemeyeceğim.
Pntolon giyme taraftarı değilim nikahta. kış da olsa elbise giyeceğim. Kendim için fotoğraf bulduğumda buraya da eklerim canım.
Dediğin gibi lacivert hoş olabilir.

Son düzenleme:
teşekkürler canım netten de bakıyorum mağazaları da dolanıyorum ama bir türlü içime sinecek bir kıyafet bulamadım:(

ay benim de canım kurbana büyük ihtimal olucak nikahım. eş durumu için işte. ben de düşünmedim hiç ne giyicem. fakat kimse olmucakki. annem babam ve nişanlım o kadar olur. küçük bi yerde kıyılıvercek. acaba değer mi o kadar özenmeye ya

canım bizimde kalabalık olmıcak aile arası bişey olur zaten ama yinede biraz özen göstermek istiyorum birde nişanda özel fotoğraf çektirmemiştik biz, nikahta olsun istiyorum biraz da o yüzden.. gerçi nikah ya bence düğünden daha önemli canım sonuçta asıl orda eşin oluyo imza atıyosun soyadını alıyorsun:) ben okadar özeniyorumki biraz nikah şekeri yaptırıp eşe dosta dağıtmak istiyorum düşün artık:D:D :sm_cool:

abiyekiyafetmodelleri00ay2.jpg

elbse6oe7vb2.png

95361657py1.jpg

canım benim de nikah önce olmuştu ben de nikahta gri ve pastel pembe karışımı bir şey giydim.pantalon ve gömlek gibi ama çok sadeydi.çok hoştu.beyaz giymek istemedim, düğünümde giydim beyazları. :))

canım resimler için çook teşekkürler 1. elbise çok hoşuma gitti işte o tarz bişey bulsam üzerinede bir mini ceket süper olur:D

gri ve pastel pembe onlarda çok masum renkler aklımda bulunsun canım teşekkürler.

ya ben de dar bi elbise üzerine mini bi ceket istiyorum .ama çok para olmasın mümkünse. bayramdada giyicem onu. kimse yokki sadece benim annem babam olucak bi de şahitler sadece

Başlığı açan arkadaşımın nikahı çoktan oldu sanırım,kendisine ve diğer gelin adaylarına mutluluklar dilerim. Benim de nikahım yılbaşında oldu, beyaz bir elbise bulmak zor oldu ama sonunda her şey gönlüme göre oldu,herkes de çok beğendi, sonradan düğününüz olsa bile bence yine de gelin nikahında da beyaz giymeli, fotoğraflarım için profilime bakabilirsiniz. Bu arada aranıza yeni katıldım bir forumun alt başlığına nasıl fotoğraf ekliyorum biri açıklayabilir miii?Sevgiler herkese, mutlu mesut yıllaaar buyrunnnnnnnnn

Back