• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahta da beyaz giymek isteyen hatunlar, buyrun

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
İlle de beyaz diyenler için :61:

$24.jpg $17.JPG $4.JPG $22.JPG $13.JPG $10.JPG $2.JPG $21.JPG $25.jpg $9.JPG $26.JPG $1.JPG $11.JPG $18.JPG $20.JPG $15.JPG $5.JPG $8.JPG $19.JPG $7.JPG $23.JPG $14.JPG $12.JPG $6.jpg $3.JPG $16.JPG

nikah dugun ayrı gunlerde olursa
bende boyle beyaz bir elbise ve duvaklı sapka yada çiçeklerle bezeli minik bir duvak takmayı dusunuyorumm

ama buyuk ihtimal aynı gun olcak bnmki içimde kalabilir :33:

benim nikah kasımda olacak. bu tarz beyaz elbise modeli bakıyordum bende. kısa diz üstü olmalı. kolsuz istemiyorum ama. sıfır kollu olabilir. bide saçlarıma duvak değil taç gibi böyle güzel duracak bişe arıyorum:26:

benim nikah kasımda olacak. bu tarz beyaz elbise modeli bakıyordum bende. kısa diz üstü olmalı. kolsuz istemiyorum ama. sıfır kollu olabilir. bide saçlarıma duvak değil taç gibi böyle güzel duracak bişe arıyorum:26:

burda beğendiğin elbise varsa modeli eğer ve diktiriceksen, modeli gösterip buna kol uydurablım diyebilirsin terziye canm, ben senin yerinde olsam straples yani kolsuz elbise giyip üstüme beyaz kürk gibi bişi uydururdum..

saçına taç gibi bişi takabilirsin pırıltılı bişiler foto bulursam eklerim buraya :61:

evde çeyizim için sakladığım tüylü beyaz bir şal var.straplezin üzerine onu takıp nikah sırasında çıkartabilirim.

dediğin gibi straplez daha şık olur. ama boyum 1.64 ve zayıfım. straplezde böyle ufak tefek kalırmıyım ki:26:

foto için teşekkür ederim. fikir olur bana. tabi daha saçımı nasıl yaparım oda belli değil ama:6:

Benimde beğendiklerim var bende ayrı ayrı olsaydı beyaz giymeyi tercih ederdim ama bizim nikah düğünde olacak inşallah..

evde çeyizim için sakladığım tüylü beyaz bir şal var.straplezin üzerine onu takıp nikah sırasında çıkartabilirim.

dediğin gibi straplez daha şık olur. ama boyum 1.64 ve zayıfım. straplezde böyle ufak tefek kalırmıyım ki:26:

foto için teşekkür ederim. fikir olur bana. tabi daha saçımı nasıl yaparım oda belli değil ama:6:

evet bak öyle şal da olur
ve hiç de ufak tefek kalmazsın, ayağında nasılsa topuklu ayakkabı olmıcak mı? aksine daha da çıtır böyle çıtı pıtı olursun bence ;)

Benimde beğendiklerim var bende ayrı ayrı olsaydı beyaz giymeyi tercih ederdim ama bizim nikah düğünde olacak inşallah..

valla en güzeli. öteki türlü yok nihak tarihi yok düğün tarihi, onlardan önce nişan vs tarihi...ortada tarih bolluğu yaşanıyo =)

valla hepsi favorim mümkün olsa hepsini 5 dakka da bir giyip değiştirirdim :1:

Benimde Nikahım Olcagı içinnn bunlar benı çook heycanlandırdılar kararsız kaldımm..:) Tülden bi Şapkaylaa Askesuar nasıll olurdu kızlar...????

kızlar kıyafet sade beyaz bir elbise uygundur.. açık olmuş olsaydım ama kesinlikle bu şapkayı alırdım..kesinlikle.. :32:

$8559716cd00a2a4c0a2e3fc3ca505b29_1277507468.jpg

Benimde Nikahım Olcagı içinnn bunlar benı çook heycanlandırdılar kararsız kaldımm..:) Tülden bi Şapkaylaa Askesuar nasıll olurdu kızlar...????

çok da güzel olur canım, tülden bi şapkayı beyaz dantel bi ayakkaıyla tamamladın mı bitti gitti :)

Back