Nikah Nikahsız evlenmek (mi) ??

dün bu konuyu açtım ve sadece yazılanları okudum. neredeyse herkes acımasızca cevap vermiş. hiç biriniz konunun asıl içeriğini bilmeden suçlamalarda bulunmuşsunz. yok metres yok dost vs vs.. ben sadece bir soru sordum!!!! bu soruya sadece tek bir cümle ile cevap verilebilirdi. hakaret edilmesi gerekmez idi. ben kimsenin metresi, dostu vs değilim. böyle bir şeyi asla kendime yakıştırmam. olumlu ya da olumsuz yazılan her cevap için teşekkür ederim. aklımdan sadece öyle bir soru geçti ama ciddi anlamda oturup düşündüğüm bir şey değildi. bazı cümleler ile farkındalığımı arttırdınız. erkeğin eline koz vermek, güç vermek, onlara güven olmaz gibi... unuttuğum bir şeydi. hatırlattnız saolun.

Düğünden önce tayin işleri için 5-6 ay öncesinden hatta 1 yıl öncesinden nikah yapanı sonra düğün yapanı duydum da önce düğün yapmak neyin kafası anlamadım.

ya bir konu açıyorsunuz ne olduğunu adam gibi anlatmıyorsunuz ucu açık cümleler kullanıyorsunuz insanlar konuyu çözmek için tahminlerde bulunuyor sonra öyle değildi böyle değildi zart zurt çok acımasız yorumlar yapmışsınız diyorsunuz.açmayın kardeşim konu o zaman açık açık yazmayacaksanız.hayret bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…