Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar sadece ufak bir soru. kısa bir süreliğine maksimum 5 aylığına nikahsız olarak evlenmek (düğün yapmak) kişiye sağlayacağı avantaj ve dezavantajlar neler olabilir?
O zaman bende ufak bir soru sorayım, buna ihtiyaç duyulacak neden nedir?
Ona göre doğru bir düşünce veya yanlış bir düşünce diyebilelim...
Ama herhangi bir avantajı olacağını düşünmüyorum...
Zina gibi bir dezavantajı olacağını düşünüyorum. Henüz avantajı keşfedilmedi ama.
Imam nikahi olacaksa ve sahte bir dugun olacaksa
Resm nikahi engelleyen ne?
beklememizi gerektiren bir durum var. onun tamamlanması, çözümlenmesi gerekior. mantık olarak bunun doğru olmadığını biliorum ama yine de ben onunla gitmek istiyorum. daha fazla burda kalıp aynı şeyleri dejavu gibi tekrar tekrar yaşamak istemiyorum. bıktım. yeteri kadar zaman kaybettik.
zinayı ortadan kaldıracak olan imam nikahı olacak. sadece geçici bir süreliğine resmi nikah olmayacak.
zinayı ortadan kaldıracak olan imam nikahı olacak. sadece geçici bir süreliğine resmi nikah olmayacak.
Imam nikahi olacaksa ve sahte bir dugun olacaksa
Resm nikahi engelleyen ne?
uzaklık diyelim.. 8 -12 ay kadar beklememe isteği. uzaklığın yarattığı sıkıntı, özlem vb sebepler. aslında başka alt nedenlerde var ama yazmak istemiyorum.