Nikah nikahı düğünde yapmayı planlıyoruz ama bi sorum var yardımcı olur musunuz?

destiny555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
1.916
174
173
44
İstanbul
nıkah memuru ıstedıgımız saatte salonda olur mu? eğer gecikirse düğün geç başlar çunku.düğünün ortalarına doğru da nikah faslı olmaz.yanı özetle ben düğünün basında nıkah kıyılsın ve düğün baslasın ıstıyorum.nıkah memurunun azizliğine ugrama şansımız ne kadar?

bir de arkadaşlar önce nikah mı kıyılmalı,yoksa önce dans mı edılmelı.

allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım ben.kimsede yaşamasın çok sinir bozucu olsa gerek.bir arkadasımınkine gecikmişti gidip arabayla alıp gelmişler.biraz sans tabi.ama saat net söylenirse bir sorun çıkacagını sanmıyorum içini rahat tut saatinde gelir nihahı kıyar gider canım.bence önce nikah kıyılmalı daha sonra dans.

nişanlım kafamı karıştırdı.aslında içim ferahtı.

Benim de nikahım düğünümde oldu; nikah memuru gecikmedi; o kendisi ayarlıyor düğün mekanınıza nasıl gelmesi gerektigini. hatta bizimkisi biraz erken bile gelmişti. düğünde önce nikah nikahtan sonra dans etmiştik biz. kime sorsam sırasını bu şekilde söylemişti.

Hiç gecikir mi gibi şeylerle aklını karıştırma; güzel şeyler düşün =)))

saol canım:) nişanlım tutturdu önce nikahmı olur önce dans etmemiz lazım dıye keyfım kaçtı,ben daha once hem nıkah hem dugun bır arada olan bır organızasyona katılmadım.sırayı da bılmıyorum acıkcası.ama önce nıkah sonra dans fıkrı daha mantıklı geldı

Hiç endişe etme bence ama illede için rahat etsin diyorsan nikah memuru ile kanuşursun onu sizden birisi alır ve düğün mekanına getirir böylece bir sıkıntı yaşama riskini sıfıra indirirsiniz , kuzenim öyle yaptı , sadıçlardan biri nikah memurunu istediği yerden aldı , daha sonra dönüşü taksi ile yaptı ... Boşuna stres yapma bence ... Benimde haziranda bizim işlemleri yaptırırken nikah memurumuz ile tanıştık düğün haftası cuma arayacağız yer ve saat konusunda tekrar konuşacağız ... Nikah memurları zamanlama konusunda iyiler bu güne kadar bir sürü düğüne katıldım nikah memurunun geç kaldığı hiç bir merasim görmedim...

Gelin ile damat giriş müziği ile düğün alanına giriş yapar nikahın kıyılacağı masaya otururlar nikah memuru gelir nikah kıyılır , ilk dans müziği çalar ve ilk dans yapılır ardından gelin ve damat masaları gezmeye başlar yada takı töreni için yerlerini alırlar ... Benim gördüğüm düğünlerde böyleydi en azından ...

O kadar taksi parası alıyorlar geç kalmasınlar bi zahmet :)
olumlu düşün canım bişey olmaz
şimdi sen duvağını kapatıyorsun nikah memuru gidip yerine oturuyor
giriş müziği başlıyor eşinle yavaş yavaş heyecanla gelip masaya oturuyorsun
sonra şayitler çağırılıyor oturuyorlar nikah bitiyor öpüyorsun
sonra dans,oynama,takı,pasta,oynama :)
mutluluklarr

Yaşadığın İle göre değişir canım istanbulda trafik sorunu oluyor
ben bi akrabanın düğününe gittim nikah memuru 1 saat geç kaldı
nıkah memuru gelmedende cıkamadılar
sonra misafirler sabırsızlanınca cıkıp dans ettıler
ama dugunun yarısı ölece gitti bişey anlamadık

iyi düşünelim iyi olsun benim felsefem bu ..bu güne kadar katıldığım nikah düğün bi olan organizasyonlarda kuzeniminkide dahil allaha şükür hiç bi sorun yaşamadık.nasipse haziranda benimde düğünüm olacak nikah tarihimizi aldık özellikle nikahın kıyılacağı saatide not ettirdik .bide önce nikah sonra dans sıralama bu sanırım ama ben kendi düğünümde önce nikah takı merasimi ardından dans istiyorum .herşey bize bağlı anlıyacağın canımız neyi nasıl yapmayı istiyorsa öyle yapalım .şimdiden hayırlı olsun

benim nikahımda düğün salonunda oldu ve iyiki öyle yapmışız çok güzel oldu...
nikah memurunun gecikeceğini düşünme,tam zamanında orda olmak zorundalar....bizim 7.15 de nikahımız kıyıldı,sonra ilk dans ve düğün başladı...gelinlikle nikahın kıyılması çok daha keyifli oluyor :))

çok saolun arkadaslar:) gerçekten kafamdakı soru işaretlerini giderdiniz.umarım bır aksılık olup nıkah memuru gec flan gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…