Nikah Nikahdan sonra orda kalmak ayip mi olur?

Tugcemm90

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
47
25
34
Simdi söyle birsey var 2 hafta sonra nikahim var ve nisanlimla benim aramda 500 km var ve nikah erkek tarafinda olcak sabah nikah ardindsn yemege gidilcek ve kendi ailem geri döncrk o gün ve ben nisanlimla o gün hemen bitsin istemedik aksam üsttüde bas basa kutlamak istedik..bana dedi ki iste ailen gitmek isgiyorsa gitsin sen burda kalirsin aksam sinemeye gitmeyi plan ettik ertesi sabahda ev icin bir kac birsey aliriz diye düsündük mutfsk esyalarini yerlesdiresim diye düsündük hepsi yerde cünkü ne billim amac beraber vakit gercirmekde cünkü mesafeden dolayi hic bulusamiyoruz ve bunu degerlendirmek istedik..ama annem buna kesinlikle karsi geliyor..ayip olurmus orda kalirsam yakismazmis bana..ve siz simdi nikahlisiniz diye sizi ayni odada yatirirlar sonra yakinlasirsinit falan ben bunu kesinlikle istemiyorum dedi..ama öyle bi niyetimiz yokdu zaten ya ben mi yanlis düsünüyorum biz ayip birsey yapmayi düsünmüyorduk sadece oendi aramizda kutlamak ve zaman gecirmek alisveris yapmak o zamano degerlendirmek.. ama annemin gözünde ben gidip nisanlimla nikahdan sonra gerdegr gircem anlamiyorum ve kesinlille karsi geliyor bu duruma

Resmi nikahsa hiç bir şey olmaz kalabilirsin ayrı yerlerde uyuyacağınız konusunda annene açıklarsın.

Nikahınız olmasına rağmen nasıl bu kadar karışabilir ister beraber olursunuz ister ayrı yatarisniz artık siz nikahlisiniz buna siz karar verirsiniz , anneniz abartmış

Nikahtan sonra nişanlınız resmi olarak kocanız olacak. Ister gerdeğe girin, ister fındık kırın. Bu sizin kararınız. Annenizin davranışını yanlış buldum

Sadece nisanli olsan tamam belki bir nebze haklilik payi var ama nikah kiyildikdan sonra istedigini yaparsin kim karisabilir
Bizim toplumdaki su düğün olayini anlayamiyorum
Nikah kiy resmi olarak esin olsun ama dugunun yapilsin sonra istedigini yap ilginc bi gelenek malesef

Annen çok haklı planlarınızda bi ilişki yaşamak olmayabiir ama kesinlik kendinizi o durumun içinde bulursunuz. Ama en doğal hakkınız nikahlı kocan sonuçta. Hklı olsada anlamsız tavır içinde. Düğün ne zaman.

Aynı konuyu dün açmıştınız ben mi yanlış hatırlıyorum ordan devem etseniz daha çok yorum gelir naçizane..

Klasik turk gelenekleri iste illa dugunden gelinlikle cikip kendi evine gitmek lazim demi. Evet belki babamda istemezdi bunu yorum yapamiyorum

Anneniz toplumsal baskıdan kaynaklı böyle birşey demiş olabilir. Ayrı odalarda yatacağınıza ikna edebilirsiniz. Rahat edemeyecekseniz de gerçekten ayrı oda isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…