Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi dersiniz :)Maddi imkanınız varsa bence hoş olur.
Nikah için hiç görmedim tutuldugunu ne yapmam gerek bi kararsız kaldım . Aslında tutsam daha iyi olacak sanki .bunun kurali yok. her durum icin otobus tutulabilir maddi imkan varsa.
öyle mi dersiniz :)
doğru diyosunuz istedikleri gibi giyinirler :)Aynı fikirdeyim. Maddi imkanınız varsa tutulması, gelen konuklar için çok iyi olur. Şıkır şıkır giyinebilirler
olabilir ufakta olsa bi araç :) cevapladığınız için çok teşekkür ederimTabi, gelecek kişi sayısına göre van, minibüs stili bir şey de olabilir.
öyle bişey olsa ilk binenin halini bende düşünemiyorm ya aslında benim oturdugum yer ile nikahın kıyılacagı yer 15 dk işte gelecek insan çokta ama araç gerekir mi ay bilemedim .Bizde yoktur böyle bir gelenek herkes kendi aracıyla gelir. Zaten otobüsün tüm şehri dolaşması lazım öyle bir şey olsa, herkes farklı semtlerde oturuyor. İlk binenin halini düşünemiyorum.
annem de aynısını diyor :))Biz tutmuştuk evin önünden kalkıp herkesi nikah dönüşü evin önüne bırakmıştı. Bence olması gereken bu.
o kadar uzaktan gelen olmayacak ama sanırım cogunluk tutulması gerek diyor jest yapalım bari :)kayınvalidemler tutmuştu, ama onların akrabaları köyden gelip gidecekti,
bence aracı olmayan çoksa, o kadar masrafa girdikten sonra bir de araç tutuverin, jest olur.
Eğer uzak mesafeyse tutulabilir. Çokta şart değil. Kınada tutulmuştu bizim farklı yakalarda oturuyorduk çünkü. Yeğenimin nikahı ve benim düğünümde de tutuldu. Ama önemli olan bütçenizi zorlamaması. Zorlayacaksa gelmek isteyen zaten geliyor bir şekilde.Merhaba arkadaşlar ağustos ayında nikahım olacak . Gelecek insanlar için otobüs tutulur mu ?
Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)
Kına için de aynı şekilde aslında kına için tutuluyor diye duydum ama bir de sizlere sormak istedim :)
ya aslında çokta zorlamayacak ancak mesafe yakın ben pek tutmak istemiyorum ancak annem tutulur dedi. bende deneyimli insanlardan fikir almak istedim :) teşekkür ederimEğer uzak mesafeyse tutulabilir. Çokta şart değil. Kınada tutulmuştu bizim farklı yakalarda oturuyorduk çünkü. Yeğenimin nikahı ve benim düğünümde de tutuldu. Ama önemli olan bütçenizi zorlamaması. Zorlayacaksa gelmek isteyen zaten geliyor bir şekilde.