• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikaha gelecekler için otobüs tutulur mu ?

river__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
24
9
36
Merhaba arkadaşlar ağustos ayında nikahım olacak . Gelecek insanlar için otobüs tutulur mu ?

Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

Kına için de aynı şekilde aslında kına için tutuluyor diye duydum ama bir de sizlere sormak istedim :)

Nereden gelecekler başka şehirden mi?
Yoksa siz otobüsü tutup sizin evin ordan düğün yerine mi kaldırıcaksınız sonra bitincede geri getiricek?

Dağbaşında değilseniz tutmayın herkes başının çaresine baksın sizde o paraya bi eksiğinizi kapatın

Yok herkes İstanbulda . Yani çok merkezi yerde Ümraniye Belediyesinde olacak . Evimizde Kavacıkta çoğu kişide ordan gelecek aslında

Bizde yoktur böyle bir gelenek herkes kendi aracıyla gelir. Zaten otobüsün tüm şehri dolaşması lazım öyle bir şey olsa, herkes farklı semtlerde oturuyor. İlk binenin halini düşünemiyorum. :KK53:

kayınvalidemler tutmuştu, ama onların akrabaları köyden gelip gidecekti,
bence aracı olmayan çoksa, o kadar masrafa girdikten sonra bir de araç tutuverin, jest olur.

Biz tutmuştuk evin önünden kalkıp herkesi nikah dönüşü evin önüne bırakmıştı. Bence olması gereken bu.

Bizde yoktur böyle bir gelenek herkes kendi aracıyla gelir. Zaten otobüsün tüm şehri dolaşması lazım öyle bir şey olsa, herkes farklı semtlerde oturuyor. İlk binenin halini düşünemiyorum. :KK53:
öyle bişey olsa ilk binenin halini bende düşünemiyorm :D:D ya aslında benim oturdugum yer ile nikahın kıyılacagı yer 15 dk işte gelecek insan çokta ama araç gerekir mi ay bilemedim .:KK28:

kayınvalidemler tutmuştu, ama onların akrabaları köyden gelip gidecekti,
bence aracı olmayan çoksa, o kadar masrafa girdikten sonra bir de araç tutuverin, jest olur.
o kadar uzaktan gelen olmayacak ama sanırım cogunluk tutulması gerek diyor jest yapalım bari :)

Merhaba arkadaşlar ağustos ayında nikahım olacak . Gelecek insanlar için otobüs tutulur mu ?

Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

Kına için de aynı şekilde aslında kına için tutuluyor diye duydum ama bir de sizlere sormak istedim :)
Eğer uzak mesafeyse tutulabilir. Çokta şart değil. Kınada tutulmuştu bizim farklı yakalarda oturuyorduk çünkü. Yeğenimin nikahı ve benim düğünümde de tutuldu. Ama önemli olan bütçenizi zorlamaması. Zorlayacaksa gelmek isteyen zaten geliyor bir şekilde.

Eğer uzak mesafeyse tutulabilir. Çokta şart değil. Kınada tutulmuştu bizim farklı yakalarda oturuyorduk çünkü. Yeğenimin nikahı ve benim düğünümde de tutuldu. Ama önemli olan bütçenizi zorlamaması. Zorlayacaksa gelmek isteyen zaten geliyor bir şekilde.
ya aslında çokta zorlamayacak ancak mesafe yakın ben pek tutmak istemiyorum ancak annem tutulur dedi. bende deneyimli insanlardan fikir almak istedim :) teşekkür ederim

nikah yaşadığım şehirde oldu, babam tuttu. küçük otobüsler var ya onlardan, 2 taneydi sanırım. kız evinin önünden biniliyor zaten, baya rahatlık olmuştu gelenler için de ki nikah salonu evimizden yürüme 20 dakika uzaklıktaydı.

düğünde de kv ler tuttular köyden gelecekler de vardı çünkü..

tutmanız hoş olur bence de..

Back