• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
Sizce nikahı düğün günümde mi yoksa dügünden önce mi yaptırmalıyım,hangisii daha iyi ve güzel olur.fikirleri olan arkadaşlar,

bence düğünden önce yapılmalı şahsen ben öyle düşünüyorum nikahım ayrı bir gün oslun istiyorum hatta kafamda tasarladım modern bir beyaz elbise giymeyi düşünüyorum mesela;)

Ben düğünden önce olması taraftarıyım..Ayrı bir gün,ayrı bir hazırlık,ayrı bir heyecan olmalı..

biz kızlar ne değişik yaratıklarız ya aklıma geldi şimdi enteresanız biz ya kabullendim şuan mesela sözlü,değilim nişanlı değilim ne zaman evlenicem kimbilir ortada hol yok yumurta yok ama düğünümün en ince detaylarına kadar hayal kuruyorum mesela nikah günümde bile giyeceğim elbiseyi,saç şeklimi,ayakkabılarımın rengini tasarladım kafamda:9::9::9::9::9:sanki hiç fikrim değişmicek
çok detaycıyız çokkkk beynimizin içinde ki düşünceler karmançorman:9::9::9::9::32:

Sağolsun erkek tarafı herşeye karışıyor düğün günü salonda nikah yapılsın dediler.Aslında bir iki hafta önceden olması daha mantıklı ama bilmiyorum artık.Şimdiden çemkirmiyorum.Cadı gelin demesinler diye :D

Düğün ağustosta olsun dedik nişanlım giresunlu fındık zamanı dediler,Temmuz ramazan dediler,Nisan kış kimse gelmez dediler, en sonunda patladım biz mi evlencez siz mi? Gelen gelir gelmeyen gelmez ben millete göre plan yapamam valla. Herşey olsun bitsin istiyorum artıkınnnn yaaaaaaa

Düğün ağustosta olsun dedik nişanlım giresunlu fındık zamanı dediler,Temmuz ramazan dediler,Nisan kış kimse gelmez dediler, en sonunda patladım biz mi evlencez siz mi? Gelen gelir gelmeyen gelmez ben millete göre plan yapamam valla. Herşey olsun bitsin istiyorum artıkınnnn yaaaaaaa
en ortasıı mayıs galiba :) :) aynı kaderi paylaşyoruzz

Back