Nikah törenine ne giyilir?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Cumartesi, pazar ondan sonraki hafta nikah salonunda arkadaşların nikahları var. Nikaha çok abartılı giyilmiyor gündüz vakti bir düğün değil sonuçta. Bu ara kilo aldım bu yüzden yeni bir şey de almak istemiyorum.

Ne giyilir nikahta? Saç vs. nasıl olmalı? Fikir verebilir misiniz?

beyaz pantolon üzerine şık bir siyah gömlek siyah topuklu ayakkabı düz fön yada kırık fön :))

malum mevsim yaz çok standart fakat çok kurtarıcı bir kombindir siyah kısa yazlık elbise(çok mini olmayacak) altına siyah ayakkabı siyah şık bir portfoy çanta ensede sade bir topuz çok yaşlı işi gibi gelmesin gerçekten hoş sade ve asil bir duruş oluyor :ssz:

$103DK17201.jpg

Vazgeçemediğim bir modeldir

Son düzenleme:
Diz kapağı hizasında şık asil bir elbise, topuklu ve doğal bir topuz - hafif makyaj..

Hmm standart sorunlarımız o zaman alt bedeni kamufle edecek bu tarz bir elbise denemelisin.Kiloları güzel örtüyor :)

$3.jpg

$87194256_tn50_R_3968_0.jpg

Bu tarz elbiseler alt bedeni çok iyi gizler

Son düzenleme:
Kilonu kapatayım diye gündüz vakti siyah giyme bence, renkli dökümlü bir etek, şık bir bluz ve aksesuarların, tabi şık tercihen topuklu ayakkabı, saçlar da kırık fön yada ensede rahat bir topuz da hoş olur bence..

kızlar evet ya, bu hafta sonu eşimin ark. nikahı var.. eşim de sadıç.. abiye giysem nasıl olur.. çok taşlı falan değil... çok mu göze batar

bende herhalde siyah beyaz giyerdim..beyaz pantolon giyip uzerine uzun bir gomlek olabilir..basenlerin filanda gozukmek boylece.

Back