• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah tarihi erteleme hk yardım acilll

azarantina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
405
830
123
kızlar merhaba;

biz 29 eylül cumartesi saat 12:00 için kadıköy evlendirme dairesinde nikah günü almıştık ancak hiç birşeyi bu gidişle yetiştiremeyeceğiz:( satılık ev bakıyoruz ama gönlümüze göre bulamadık hala daha gelinlik bile bakmadım.Eşyalar vb aklınıza gelebilecek her şey duruyor kısacası:) Nişanlım ertelemeyelim yetiştiririz diyor ama diyelim ki planladığımız gibi olmadı;

a- Nikah tarihi ertelendiğinde ücret geri alınır mı?

b- Benim gibi böyle son dk her işi kalan başka kişi var mıdır:) akıl verin lütfen.

Son düzenleme:
merhabalar canım..benimde bugun kararlaştırıldı düğün tarihi 23 eylül e...yani senden bi hafta önce ..yetişme size baglı cevrenizde size yardımcı olabiliecek insanlar varsa yetişir çok rahat...biz 2 günde esyalara bakacagız bi günde gelinlik kına gecelik...çeyiz in hazır mı oda var.?? kolay begenir misin yoksa inceler misin?? yetiştirip yetiştireme:31:mek tamamen sana bağlı canım...allah yardımcınız olsun inş..

önünüzde 1.5 ay var yetişmesi zor gibi :( tabıkı bu sıze baglı arkadasım bı ayda yetiştirdi ama bız daha uzun....bu satten sonra ev bulmanız tasınmanız fılan zor ebnce hemen kıralayın evınızı ıdareten sonrasında ev bakarsınız..yavaş yavaş...gelınlıgı fılan hazır alırsınız dıkmekle vakıt kaybolmaz kına ıvır zıvır seyler kolay iş ama eşyalar zaman alıyor bız cok kolay sectık cok rahattık ama hemen hemen her esyada sorun cıktı gıttıı geldıı :( eger sızde de cıkarsa sorun olabılır o zaman yetısmez..
bana kalırsa almışın tarıhınıı hiiççç uğraşma tadını cıkart yetişşenn yetişir kalanı sonrasında yaparsınız stres olmadan yetişebildiğini keyıfle yap geç :) sanada anı kalır ne koşturduk ne koşturduk dıye :))
yeterkı stres olma :),
mutluluklar

Back