• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah sonrası yemek ve eğlence

nlyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
3
0
1
İstanbul
Kızlaaarrr 3 Mayıs'ta nikahım olacak. Nişanlımla nikahtan sonra yakın arkadaşlarla yemek ve eğlence yapalım dedik. Ama şöyle ki eğlenceye katılacak türbanlı kuzenlerde olucak nasıl bir yer ayarlayabileceğimizi şaşırdık :110: Lütfen yardımcı olun bana beynim sulandı bilgisayar başında araştırma yapmaktan :confused:İstanbul'da bize uygun nereleri önerebilirsiniz?
Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar Hoppa

Son düzenleme:
Kızlaaarrr 3 Mayıs'ta nikahım olacak. Nişanlımla nikahtan sonra yakın arkadaşlarla yemek ve eğlence yapalım dedik. Ama şöyle ki çok fazla alkol kullanan yok çevremizde ve eğlenceye katılacak türbanlı kuzenlerde olunca nasıl bir yer ayarlayabileceğimizi şaşırdık :110: Lütfen yardımcı olun bana beynim sulandı bilgisayar başında araştırma yapmaktan :confused:İstanbul'da bize uygun nereleri önerebilirsiniz? Ben Meyhane düşündüm ama oralarda da alkol açmak zorunludur diye düşünüyorum. Yani bana şişe açtırsanda olur, açtırmasanda olur diyebilecek yemeğimizi yiyip eğlenebileceğimiz mekanlar lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar Hoppa

ben de martta istanbulda nikah yapıcam.şimdilik nevizade düşünüyoruz.orda kafe tarzı mekanlar var bakabilirsiniz.

Alkol olmasin turbanli kisilerde katilcak diyip meyhaneye gitmeyi dusunmek :D ve gidincede alkol kullanmamak :D sende bi hoşsun yada dalga geciyorsun

Back