nikah şekerimi kendim yapmak istiyorum

tuay1086

kocasına aşık :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
299
5
118
Ankara
3 temmuz 2011 de allah izin verirse düğünüm olacak kızlar. Ben nikahımı düğün salonunda kıydırmak istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı malesef planım değişti :14: :14: :14: şimdi mecburen nikahım düğünden bir hafta önce olacak ve az davetli olacak ama ben yinede en azından en yakınlarıma hatıra kalması için nikah şekeri yapmak istiyorum. aklımda hiçbir fikir yok. maddiyatı çok olmayan ama şık örnekler verebilir misiniz lütfen :16: :16:

cnm ben kendim yaptım şekerimi
düğünde dağıtıcam
200 tane yaptım fiyatıda 75 80 civarı tuttu
fotolarınıda eklemiştim

http://www.kadinlarkulubu.com/nikah-sekeri/410130-sonbaharin-el-emegi-nikah-sekerleri.html

eminönünde malz. satan yerler var
oralara bakarsan çok seçenek sunarlar
hatta daha uyguna bile yapabilirsin
kolay gelsin

canım senin yaptıklarını gördüm ve resmen bayıldım eline koluna sağlık. zaten biliyormusun senden sonra dedim acaba bende yapabilir miyim diye. ama ben ankarada oturuyorum ve bu malzameleri satan hiçbir yer bulamadım istanbula gitmemde mümkün değil malesef :14:

canım senin yaptıklarını gördüm ve resmen bayıldım eline koluna sağlık. zaten biliyormusun senden sonra dedim acaba bende yapabilir miyim diye. ama ben ankarada oturuyorum ve bu malzameleri satan hiçbir yer bulamadım istanbula gitmemde mümkün değil malesef :14:

cnm internetten alabilirsin
ben sana nerden aldığımı yazarım sitesi var
çok teşk.ederim bu arada
beğendiğine çok sevindim

cnm internetten alabilirsin
ben sana nerden aldığımı yazarım sitesi var
çok teşk.ederim bu arada
beğendiğine çok sevindim

çok ama çok teşekkür ederim cnm. msj sayım yeterli olmadığı için özelden cevap yazamıyorum. gerçekten o kadar makbule geçti ki anlatamam. yardımların için sağol. mutluluklar diliyorum sana. öptüm kocaman kocaman:16:

Canım aynı durumdayız. Temmuzda benimde düğünüm var inşallah ve nikah daha önce. Bende en yakınlarıma hatıra kalması için yapmak istiyorum ama nerden yapabilirim ne yapabilirim tabi uygun fiyta hiç bilmiyorum. Bu konuda birbirimze özelden msj atarakda yardımcı olabiliriz ;)

Canım aynı durumdayız. Temmuzda benimde düğünüm var inşallah ve nikah daha önce. Bende en yakınlarıma hatıra kalması için yapmak istiyorum ama nerden yapabilirim ne yapabilirim tabi uygun fiyta hiç bilmiyorum. Bu konuda birbirimze özelden msj atarakda yardımcı olabiliriz ;)

cnm ben ankaradayım sen nerdesin bilmiyorum ama sayım dolmadığı için malesef özelden msj atamıyorum. bu arada ulaşabildiğim malzeme satan yerlerde hep istanbulda ankarada bulamadım.

bu arada sanada mutluluklar diliyorum. ayrıca kolay gelsin son 3 ay :74::74::17:

Merhaba kusura bakma yazamadım bayadı. Site içind kendimi kaybediyorum resmen nereye ne yazdığımı unutuyorum :) Biraz da bu nedenle özelden konuşuruz demiştim ama şimdiilik kısmet değil anlaşılan. Bu arada bende ankaradayım aynen canım sana da bana da kolay gelir umarım :)

Back