• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şekeri yerine bağış..

gyirmibes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
179
0
116
41
Bursa
kızlar merhaba..
c.tesi günü br arkadaşımın nikahına gittim. çıkışta klasik nikah şekri dağılımı yerine küçük küçük kırmızı kurdelalarla diploa gii saılmış kağıtlar dağıttılar bi baktm teşekkür belgesi.. Bizim Lösemili çocuklar vakfına bğış yapmışlar ve teşekkür belgelerini dağıttıla nikah şekeri yerine..
bence fikir güzel izim nikahımızdada böyle bi şey yapmayı planlıyoruz.. size örnek olsun dedim..

kızlar merhaba..
c.tesi günü br arkadaşımın nikahına gittim. çıkışta klasik nikah şekri dağılımı yerine küçük küçük kırmızı kurdelalarla diploa gii saılmış kağıtlar dağıttılar bi baktm teşekkür belgesi.. Bizim Lösemili çocuklar vakfına bğış yapmışlar ve teşekkür belgelerini dağıttıla nikah şekeri yerine..
bence fikir güzel izim nikahımızdada böyle bi şey yapmayı planlıyoruz.. size örnek olsun dedim..

cok güzel bi fikir.. boshayallersmilehic aklima gelmemisti daha önce.. o te$ekkür belgesini bagi$ yaptiklari yerden mi aliyorlar nasil oluyor?CADIARZU

Back