canım ben temayla ilgili böyle bir şeyi duymuştum ama bunları paylaşman iyi olmuş bu iki alternatifde tema yanında kullanılabilir tabi hangisini yapmalı bilmiyorum ama davettiye ve nikah şekerlerimin kesinlikle bu şekilde olacağını biliyorum saçma sapan allı pullu şeyler yapıp 2 gün sonra atılacak şeylere bi ton para veriyoruz tmm belki yapılanlar yine atılacak ama en azından paranın girdiği kasa bi davettiye-şekerci değil hayırlı bir iş için kullanılacak bir kasaya girecek ben teşekkür ederim bu paylaşımbence sadece nikah şekeri ve davettiyelerini herkes burada yaptırsa iyi bir gelir elde edilebilir bu kurumlar için ama biz süse pek bir meraklıyız neyse sustum bilgilendirdiğin içni tekrar teşekkür ederim canım ve 2. mesajını çok haklı buldum malesef:26:
TEGV'inkiler çok tatlı gerçekten
ben bunu biliyordum ve böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum canım. süper vallahi. zaten çöpe atıyor millet bunları. en azından katkımız olmuş olucak.
Merhaba gerçekten çok anlamlı ve hoş görünüyorlar nikah şekeri siparişlerimi verdim şu an tasarımları yapılıyor ancak mutlaka bu kaynaklardan da bir şekilde yararlanacagım nikahımda değişik bir konseptle bunlardan da ekleyebilirim nikah şekerlerime paylaşım için teşekkürler. :)
nikah başlığında açmıştım aynı kouyu burdakini görmeden yeniden mesaj yazıp aktifleştrmek iştedeim bence de güzel bir alternatif..
ucuz şeyler çok şık durmuyor, pahalılarına da o kadar parayı vermeye içim el vermiyor,, burda en azından bir bağış yapmış olacağız evlenirken,
ben de nikah şekeri olarak tegv magnet yaptrcam lacivert olandan fiat 1.75
kına gecesi için de lösevin mavi nazarboncukları var magnet onlardan yaptırcam 4lira
ama davetiyeme daha karar veremedim bu kuruluşlardan mı yaptırsam onları da??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?