• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şekeri ve davetiyelerinizle bağışa,bir iyiliğe ortak olmak...

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Selam arkadaşlar ben nacizane kendi adıma çok beğendiğim bir nikah şekeri ve davetiye alternatifini paylaşmak istiyorum kendimde nikah davetiyemi ve nikah şekerimi böyle bir kuruluş aracılığıyla bağışa çevireceğim çok güzel ve çok anlamlı bence :16: üstelik bütün konuklarınızı bu şekilde bilinçlendirebilirsiniz .. linkten inceleyebilirsiniz tegvin ve lösevin ıspanak reyonunda karşılaştım şimdilik henüz araştırmalarım bitmedi :40:

ISPANAK
Nikah Ürünleri - TEGV

Vay be ne kadar çok ilginizi çekmiş :53: Ama kalpli tüllü birşeyler olsaydı şurda ayıla bayıla ''ayyy çokk tatlı canımmm'' yorumlarınız yığılırdı buraya dimi :46: yazık ne kadar duyarsızlaşıp yozlaşıyoruz...

Merhaba gerçekten çok anlamlı ve hoş görünüyorlar nikah şekeri siparişlerimi verdim şu an tasarımları yapılıyor ancak mutlaka bu kaynaklardan da bir şekilde yararlanacagım nikahımda değişik bir konseptle bunlardan da ekleyebilirim nikah şekerlerime paylaşım için teşekkürler. :)

canım ben temayla ilgili böyle bir şeyi duymuştum ama bunları paylaşman iyi olmuş bu iki alternatifde tema yanında kullanılabilir tabi hangisini yapmalı bilmiyorum ama davettiye ve nikah şekerlerimin kesinlikle bu şekilde olacağını biliyorum saçma sapan allı pullu şeyler yapıp 2 gün sonra atılacak şeylere bi ton para veriyoruz tmm belki yapılanlar yine atılacak ama en azından paranın girdiği kasa bi davettiye-şekerci değil hayırlı bir iş için kullanılacak bir kasaya girecek ben teşekkür ederim bu paylaşım :46: bence sadece nikah şekeri ve davettiyelerini herkes burada yaptırsa iyi bir gelir elde edilebilir bu kurumlar için ama biz süse pek bir meraklıyız neyse sustum:45: bilgilendirdiğin içni tekrar teşekkür ederim canım ve 2. mesajını çok haklı buldum malesef:26:

ben bunu biliyordum ve böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum canım. süper vallahi. zaten çöpe atıyor millet bunları. en azından katkımız olmuş olucak.

canım ben temayla ilgili böyle bir şeyi duymuştum ama bunları paylaşman iyi olmuş bu iki alternatifde tema yanında kullanılabilir tabi hangisini yapmalı bilmiyorum ama davettiye ve nikah şekerlerimin kesinlikle bu şekilde olacağını biliyorum saçma sapan allı pullu şeyler yapıp 2 gün sonra atılacak şeylere bi ton para veriyoruz tmm belki yapılanlar yine atılacak ama en azından paranın girdiği kasa bi davettiye-şekerci değil hayırlı bir iş için kullanılacak bir kasaya girecek ben teşekkür ederim bu paylaşım :46: bence sadece nikah şekeri ve davettiyelerini herkes burada yaptırsa iyi bir gelir elde edilebilir bu kurumlar için ama biz süse pek bir meraklıyız neyse sustum:45: bilgilendirdiğin içni tekrar teşekkür ederim canım ve 2. mesajını çok haklı buldum malesef:26:

TEGV'inkiler çok tatlı gerçekten

ben bunu biliyordum ve böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum canım. süper vallahi. zaten çöpe atıyor millet bunları. en azından katkımız olmuş olucak.

Merhaba gerçekten çok anlamlı ve hoş görünüyorlar nikah şekeri siparişlerimi verdim şu an tasarımları yapılıyor ancak mutlaka bu kaynaklardan da bir şekilde yararlanacagım nikahımda değişik bir konseptle bunlardan da ekleyebilirim nikah şekerlerime paylaşım için teşekkürler. :)

Hala benim gibi düşünen birilerini görmek mutlu etti iyki varsınız arkadaşlar:16:
bende yaza evleniyorum ve nikah anısı olarak o abidik lavanta toplarına yada benzeri şeylere para verip dağıtmaktansa bunları dağıtmak beni ve eminim biçok kişiyi daha mutlu edicek..Nasıl olsa veriyoruz o parayı 300-500 bi katkımız olsa fenamı olur üstelik birilerine iyilik yaparak bir evliliğe adım atmak bence paha biçilemez..

Bende çok beğendim siteleri kaydettim teşekkür ederim duyarlılığınızdan dolayı..
Zamanı geldiğinde değerlendirmek nasip olur umarım..:31:

Böyle bişeyi bulup burda paylaştığınız için çok teşekkür ederim , gerçekten böyle bişeyi hiç bilmiyordum
hemen kaydettim kesinlikle böyle yapacağım zamanı geldiğinde
bu konu vesile olur inş duyarlılığımız artar :29:

Yıllar önce bi yakınımız düğününde nikah şekeri yerine herkes adına bir fidan diktirmişti ve bu çift tarafından ...ormanına sizin adınıza bir fidan dikilmiştir diyede süslü bir kağıt vermişlerdi davetlilere ve benim çok hoşuma gitmişti, ben de bu şekilde yapmayı düşünüyorum.Tema vakfı tarafından yapılıyor sanırım

nikah başlığında açmıştım aynı kouyu burdakini görmeden yeniden mesaj yazıp aktifleştrmek iştedeim bence de güzel bir alternatif..

ucuz şeyler çok şık durmuyor, pahalılarına da o kadar parayı vermeye içim el vermiyor,, burda en azından bir bağış yapmış olacağız evlenirken,
ben de nikah şekeri olarak tegv magnet yaptrcam lacivert olandan fiat 1.75
kına gecesi için de lösevin mavi nazarboncukları var magnet onlardan yaptırcam 4lira

ama davetiyeme daha karar veremedim bu kuruluşlardan mı yaptırsam onları da??

nikah başlığında açmıştım aynı kouyu burdakini görmeden yeniden mesaj yazıp aktifleştrmek iştedeim bence de güzel bir alternatif..

ucuz şeyler çok şık durmuyor, pahalılarına da o kadar parayı vermeye içim el vermiyor,, burda en azından bir bağış yapmış olacağız evlenirken,
ben de nikah şekeri olarak tegv magnet yaptrcam lacivert olandan fiat 1.75
kına gecesi için de lösevin mavi nazarboncukları var magnet onlardan yaptırcam 4lira

ama davetiyeme daha karar veremedim bu kuruluşlardan mı yaptırsam onları da??

beğendiğin ve bütçene uygun bir şey varsa neden burda yaptırmayasın ki canım:16:

Back