• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Şekeri Seçiminde Yardımcı Olur musunuz ?

ozgulgoztepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
7
0
6
35
Kızlar merhaba aralıkta nikahım var diğer her şey tamam ama nikah şekeri seçiminde kararsız kaldım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim ? bana akıl verin kararsız kaldım ::KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
O kısma dikkat etmedim doldurdum üye olurken. Reklam değil, linki silebilirler sıkıntı değil. Evet zevk önemli bir çok model hoşuma gitti o yüzden fikir alayım dedim. Farklı sitelerden de model atabilirsiniz.

O kısma dikkat etmedim doldurdum üye olurken. Reklam değil, linki silebilirler sıkıntı değil. Evet zevk önemli bir çok model hoşuma gitti o yüzden fikir alayım dedim. Farklı sitelerden de model atabilirsiniz.
Bütçe filan da yazmamışsınız. Direkt link atmış olmanız absürt geldi.

Beğendiklerinizden birkaç tanesinin resmini atsanız arasında kararsız kaldım deseniz daha iyi olur sanki..

Ayrıca eski mesajlarınıza baktım, bebeğiniz olduğunu, eşinizin kucağından başka uyumadığını filan yazmışsınız. Onu da mı öylesine yazdınız?

Back